Драмата на Катето Евро разплака близките й….!

0
512

Катето Евро вече не може да обича мъж, но твърди, че няма и нужда от това!

Страницата с мъжете е напълно затворена за Катето Евро. Това тя самата го съобщи в „Папараци“ снощи.

Актрисата вече не изпитва нужда да има мъж до себе си. След смъртта на съпруга й, тя се е посветила изцяло на своята внучка, която носи името й.

Катерина Евро беше омъжена за Георги Кадиев над 30 години. През 2012 г. обаче той се спомина от рак. Оттогава жена му не е обикнала друг мъж.

Катето Евро страда от 4 години насам
Катето Евро страда от 4 години насам

„Никога не трябва да се казва „никога“, но аз вече нямам нужда от това. Сега моите приоритети са само за внучето ми.“ – сподели Катето пред Кристина Патрашкова.



Тя призна каква голяма болка е изпитала, когато мъжът й е починал. Страшната диагноза им е била съобщена директно от лекаря, което напълно сломило Катето Евро.

„Само седнах на дивана в болницата и онемях. Бяхме с моята кола, но помолих Жорж той да кара, защото аз нямах сили. Той до последно вярваше, че ще се оправи. В един момент на всички ни стана ясно, че няма да се оправи, но му спестявахме истината, което не знам дали е било редно или не. Той не се мъчи, нямаше болки, просто един ден си отиде.“ – каза актрисата по Би Ти Ви.

Синът й Александър Кадиев, който също е кадър на БТВ, е визуално копие на баща си, призна самата му майка. Двамата изключително много си приличали във всичко по отношение на външността.

Най-голямата болка на Катето е, че съпругът й не е успял да види внучето им. Звездата от „Биг Брадър Ол Старс 2014“ почти се разплака на тази тема, но успя да се овладее, тъй като си е казала, че Георги сега е на по-добро място.

„Двамата си мечтаехме за дъщеря. Той има двама сина, тъй като има и един от предния си брак. Затова винаги сме искали момиченце. Танчето го въприемахме точно така.“ – изля душата си Евро.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.