Седмичен хороскоп за периода 17-23.10.2016 (IV част)

0
261

Докато някои от вас действат чисто прагматично, то други са завладени от силни любовни желания

Третата част можете да прочетете ТУК.

Седмичният хороскоп ще ви разкрие какво ви очаква през новата седмица.

За някои от вас седмичният хороскоп вещае разрешаване на проблемите, за други – любовни амбиции, а трети ще трябва да вземат бързи решения.

Ето какво гласи седмичният хороскоп за периода 17-23.10.2016 г. за всяка една от зодиите:



КОЗИРОГ

хороскоп
Докато някои от вас действат чисто прагматично, то други са завладени от силни любовни желания

Заемете се незабавно с разрешаването на проблемите, които имате. Достатъчно е да приложите остротата на ума си и ще откриете начина за разрешаването им с безпощадна точност. Понеделникът ще ви донесе новини, а във вторник действията ви ще пожънат небивал успех.

ВОДОЛЕЙ
Седмичният хороскоп вещае, че представителите на зодия Водолей ще бъдат завладени от силни любовни желания. Не позволявайте обаче тези ви мераци да се превърнат в пречка за осъществяването на деловите ви задачи. Понеделник ще ви донесе доста трудности, а вторник и сряда може да ви донесат печалби.

РИБИ
Ако сте от онези представители на зодията, които са способни да вземат бързи решения, то настоящият период ще е много успешен за вас. Трябва обаче да вземате решенията без никакви колебания и веднага да ги приложите на практика.
Това няма да е много лесно, тъй като обстоятелствата ще са доста объркани. Понеделник ви носи добри новини, а във вторник се задават пречки, пише Блиц

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.