Така се правят бързи банички на тиган: Мекички, вкусни, та дрънкат! (супер рецепта)

0
432

Тези банички на тиган се правят скоростно и стават нещо невероятно вкусно

Предлагаме ви рецептата за бързи банички на тиган, които се топят в устата. Толкова вкусни стават, че ще ометете всичко, което сте направили и то за минути. Много са лесни и затова всички ги обичат.

банички на тиган
Чудно вкусни и топящи се в устата банички на тиган

Трябват ни 500 грама брашно, една лъжичка сол, 200 грама вода, четири лъжици олио, 350 грама сирене, масло.

Тази банички на тиган стават просто разкошни, а и се правят повече от бързо. С цялата им подготовка и приготвяне, отнема не повече от 45 минутки. Всички ги обичат, защото стават мекички и така вкусни, че нямат оставяне.

Първо трябва да си замесим тестото от посочените продукти и после да го оставим малко настрани, за да си „почине“. След около десетина минути вече е готово и можем да започнем да го разделяме на топки.



Всяка от топките се разточва на кора и се поръсва със сирене, а после се навива на руло. После се навива на охлювче и пак се разточва с точилката.

Така приготвените вече банички започваме да печем и от двете страни на котлона като ги пускаме в предварително загрят и намазан с масло тиган.

Щом баничките са вече изпечени и готови, още докато са горещи, ги намазваме леко с масълце отгоре и ги оставяме за малко да попие. Хапваме ги още топли-топли и бъдете сигурни, че и ушите ще ви плющят – толкова са вкусни.

Пожелаваме ви да си ги хапнете с огромно удоволствие и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.