Ето ги най-силните талисмани за жилището ви! (Гарантирано действат)

0
755

Талисмани предпазват вашия дом от зли сили и очи

Талисмани и амулети в дома ви не са само за украшения. Те пазят нашият дом, нашата крепост от всичко онова, което го прави несигурен и неспокоен.
Някои от тях са предмети, които дори не предполагаме, че са талисмани или амулети.

Талисмани и амулети, които предпазват дома ви
Талисмани и амулети, които предпазват дома ви

Такива са вази, саксии и други керамични неща в апартамента ви. Това датира още от древността, кагото нашите предци са знаели, че именно те предпазват дома ни от разногласие между членовете на фамилията.

Те сплотяват семейството и държат къщата празна. А още древните са знаели, че никога не бива да бъдат оставяни празни.

Живите цветя също имат свойствата на талисмани и амулети. Като най-силни за дома се препоръчват дървото на парите, дървото на щастието, както и бамбука. Но традиционните за българския дом мушкато, здравец и индрише също имат силна енергия и предпазват дома .



Добър талисман е фигурката на слонче. Смята се, че запазва обичта на близките ви хора и гарантира тяхната вярност. Условието е да се постави на видно място.

Фигурката на дракона пък предпазва от зли сили и врагове. Той е древен китайски символ на дълголетието. Фигурки на котки, поставени в жилището съхраняват уюта в семейството.

Смята се също, че всяка една ръчно изработена вещ носи положителна енергия и носи само добро в дома. Камбанките и огледалата също поддържат баланса в жилището. Стига да не са поставени едно срещу друго.

Старите мебели носят отрицателна енергия, а течащите кранове са символ на изтичащи пари от вашия дом. Талисмани стават и столовете. Има обаче едно условие, за да се превърнат те в талисмани.Те трябва да са четен брой, защото така символизират успеха, а нечетния брой носи самота във вашата  къща.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.