Удивително: Всеки може да разбере съдбата си чрез пръстов отпечатък! (Ето как и къде)

0
526

Съдбата на всеки човек се знае

Съдбата на всеки човек е записана на палмови листа. Всеки един жител на планетата Земя има записана на лист съдба. Те се пазят на няколко места в Индия. За тези древни свитъци се вярва, че съхраняват листа, на които е записана съдбата на всеки един човек от планетата-минало, настояще и бъдеще.

Съдбата ни е закодирана в древни свитъци
Съдбата ни е закодирана в древни свитъци

Палмовите листа предсказват бъдещето посредством Наади Шастра. Това е най-древната форма на хинду астрологията. Текстовете са написани на древния вателуту, който език и древен тамилски.

И само посветен човек може да разчете древните знаци и символи, и този прастар език. Единствено такъв човек може да каже какво ни очаква в бъдеще и какво изобщо ни е отредила съдбата, и защо ни се случват определени неща.

За да се прочете точно вашия свитък, трябва да дадете пръстови отпечатъци и точното време на раждането си. Понякога е необходима седмица за да се открият вашите палмови листа в архива.



Твърди се, че свитъците от палма са създадени преди хилядолетия, а човека който ги и записал е имал достъп до глобалната информация. В тях са записани не само нашите имена, а тези и на нашите близки, както и основни моменти от живота на отделния индивид.

Всеки един от нас има по две палмови листа. На едното е записано последния му минал живот, кармата, която трябва да изкупи, както и основни моменти от настоящия му живот.

На вторият лист е бъдещето на човека. Дават се и насоки как да се изчисти лошата карма, за да има всеки един от нас по-добър живот през сегашното съществуване на Земята.

Макар че пръстовите отпечатъци са уникални за всеки един от нас, според Наади Шастра те се разделят на 108 вида и по всеки един от тях се разпознава съдбата на човека.

Палмовите листа са сортирани по пръстов отпечатък, часа и датата на раждане.Според някои версии техния брой е 110 милиона, но никой не знае точната цифра, нито как са се появили. В архивите се пазят свитъци на хората, родени до 2050 година. Смята се, че след това хората сами ще знаят бъдещето си и няма да има нужда от предсказания, и астрология.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.