Би Ти Ви довърши Слави Трифонов с грандиозно унижение!

0
334

Слави Трифонов получи жесток удар от телевизията, по която излъчват шоуто му!

Шоуменът Слави Трифонов  бе принуден да изтърпи много голямо унижение, дошло от Би Ти Ви. Дългия е понасял доста удари от телевизията през годините, но този е много голям.

Става въпрос за музикалното предаване „Гласът на България“. То се завръща в ефира на БТВ, но не с продуцент Слави Трифонов, както беше преди.

Този път форматът за певчески таланти ще бъде правен директно от телевизията, което е удар под кръста за Дългия. Кастингът ще продължи до 18 декември.

Слави Трифонов бе унизен от БТВ
Слави Трифонов бе унизен от БТВ

По този начин от Би Ти Ви показват на Слави, че не са доволни от рейтинга на предаването, докато той беше продуцент. Не е тайна, че „Гласът на България“ така и не успя да пребори конкуренцията на X Factor по Нова ТВ.



Това предаване не е присъствало в ефира от 2014 г. Досега е имало само три сезона, като първият беше преди цели 5 години.

Големият скандал, който свали „Гласът на България“ от родния ефир за 2 години, бе свързан с Невена Цонева.

Слави Трифонов я прати във формата като състезател, за да трупа пари от смс-и, тъй като тя е популярна личност. След това обаче я накара да се откаже във финалната права, за да не изглежда нагласено, когато спечели.

Това някак отврати зрителите и накара всички онези, които си даваха парите за Невена, да се почувстват предадени. Нещо, което в крайна сметка се оказа фатално за екипа на Слави.

Основната причина за краха на Дългия обаче беше ниският рейтинг в сравнение с конкурентите от Нова телевизия. Това е фатално във всяка една тв медия.

Откакто преподписа договора си, Слави Трифонов усеща ударите на Би Ти Ви непрестанно. Шоуто му вече не се ползва с никакви привилегии и щом изтече времетраенето му от 1 час, веднага бива прекъсвано, дори някой да говори към този момент.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.