Българките полудяха: Тибетска мантра бясно топи килограми (Без глад)

1
391

Тибетска мантра подлуди българките

Тибетска мантра накара родния елит да лудне. Защото без глад и физически усилия, тази тибетска мантра топи килограми като полудяла. Единственото условие магическото послание на санскрит е да се повтаря сто и осем пъти, твърдят спецове по източните практики.

Тези, които са пробвали вълшебните думи са категорични, че те действат. Дори не се наблюдава никакъв йо-йо ефект. Освен това човек може да се храни с всичко, което обича да си хапва. Единственото условие е да се казва толкова пъти на ден, защото сто и осем е магическо число.

Тибетска мантра топи килограми
Тибетска мантра топи килограми

Искате ли да сте слаби и стройни, тогава повтаряйте всеки ден тази мантра „САН СИА ЧИИ НАХ ПАЙ ТУН ДОУ“. Това повторение гарантира поне по доста килограма на месец, които след това не се връщат отново.

Експертите в окултното обясняват прецедента със следното. Тялото ни е физическо отражение на това, което се случва на емоционално ниво, като състояние, мисли и чувства.



„Неотработените страхове остават в нашето тяло като блокажи. Те предизвикват различни заболявания, или пък натрупване на излишни килограми” , обясняват водещи експерти, вещи в медитацията, практики и курсове, свързани на връзката си с висшето.

Според тях мантрите са написани на свещения език санскрит и затова трябва да се повтарят точно толкова пъти на ден. По сто и осем, което е свещено число.

„Не може мантрата да се изрече само един път и да се смята, че ще подейства. Само при многобройното повторение то отеква в цялата ни физика, на всички нива в нашия организъм. И тогава ни свързва с възвишеното, след което идва ефекта-премахване на блокажите и смъкване на излишното тегло”, обясняват изпиталите действието й на своя глава.

Оказва се, че независимо дали разбираме какво говорим, защото няма точен превод, тя действа. Стига тибетската мантра да се повтаря 108 пъти на ден. Защото вибрацията на думите настройва организма да подобри обмяната на веществата.

„Когато изчистим енергията и захраним тялото отново със светлина, на него му се дава възможност да се върне към първоначалното си състояние. Защото нашите тела са здрави и красиви. Няма нужда човек да прави нещо, за да бъде здрав, просто трябва да бъде хармоничен“, издават тайната на щастието експертите.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.