Чудотворна икона на Света Богородица спасява от рак и тежки болести (Ето къде се намира)

0
933

Чудотворна икона на Света Богородица спасява от тежки болести

Чудотворната икона на Света Богородица лекува от рак и още страшни заболявания. Иконата е известна и като „Чуваща молитвите”. Образът на пресветата майка помага на тези, които се нуждаят от спешна помощ. На нея можем да се молим както за себе си, така и за своите близки.

Ако сте изпаднали в отчаяние и търсите бърза помощ от различните си тежки болести, обърнете се към нея с молитва, съветват свещениците.
Много чудеса са свързани с иконата на Света Богородица, позната и като „Чуваща молитвите”.

Икона на Света Богородица лекува от тежки болести
Икона на Света Богородица лекува от тежки болести

Тя предпазва от злословия, беди, пази от лоши хора и очи. В дома помага също да няма конфликти и членовете на семейството да живеят в мир и разбирателство.

На чудотворната икона можем да се помолим, ако страдаме от ракови заболявания, както и болести на гръбначни стълб и още много здравословни проблеми.



Името на светия образ говори и това, че всички, които се обърнат към нея с молитва и вяра в сърцето, молбите им ще бъдат чути.Към нея можем да се обърнем със следната молитва:

О, Преблагословена Владичице, Приснодево Богородице, бързо Чуваща всички, които прибягват към Теб с вяра! Погледни от висотата на Твоето Небесно величие нас, които се прекланяме пред чудотворния Ти образ, и чувайки нашата смирена молитва, помоли Твоят Син и наш Бог да запази мира и благоденствието на нашата страна, да укрепи Православната Църква и да я запази от неверие, ереси и разкол.

Избави всички, о Всеблага, които с вяра Ти се молят от греховно падение, от клевета на зли човеци, от беди, скърби и болести. Дай ни дух на съкрушение, смирение на сърцето, чистота на помислите, изправяне на греховния живот и на съгрешенията ни;

за да възпяваме в благодарност Твоето величие, да отидем в Небесното Царство и там с всички святи да прославим Пречестното и великолепно име на Троицата: Отец, Син и Светия Дух. Амин.

Иконата на Света Богородица „Чуваща молитвите” се намира в Зографския манастир, на остров Атон. Има и копия на лика на Божията майка. В света са направени две копия на Богородица.

Едното се намира в храм „Свети Николай” в село Фасово, Киевска област. Другото копие на святата икона се съхранява в Св. Николаевския събор, град Ашхабад, Туркмения.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.