Слави Трифонов разкри големи измами по време на Референдума

0
258

Слави Трифонов е доволен от резултатите, но някои неща са били шокиращи!

Гласуването на Референдума е било на много места скандално. Това стана ясно от разкритията на екипа на Слави Трифонов.

Хората на шоумена твърдят, че имат информация за измами по време на гласуването днес. Някои от секциите са карали избирателите да гласуват отделно за президент и за Референдума. Тоест те е трябвало да се редят два пъти на опашка, което е отказвало мнозина.

Друга информация, достигнала до Слави Трифонов, твърди, че в някои секции изобщо е нямало бюлетини за Референдума. В други пък е нямало пликове и ако се пусне бюлетина без плик, то тя се оказва невалидна.

Слави Трифонов
Слави Трифонов

Продуцентът на „Шоуто на Слави“ твърди още, че на някои места са обяснявали на възрастните хора, че трябва да гласуват с „Не“ на поставените въпроси.



Слави Трифонов е убеден, че политическата класа не желае Референдумът да има успех, но по всичко личи, че той ще пожъне такъв.

Към момента на трите въпроси са отговорили около 3 млн. и половина души, а се очаква това число да расте.

И по трите точки преобладава убедително отговор „Да“. Между 60 и 80% от населението са посочили, че искат промяна. Тя най-вероятно ще дойде, тъй като гласът на народа се счита за най-висшия глас според нашата конституция.

По всичко личи, че още на следващите избори ще имаме задължително мажоритарно гласуване, а всеки глас ще струва 1 лв.

Все пак предстои Народното събрание да зачете Референдума, но Слави Трифонов вече обяви, че не вижда как това няма да се случи. Знае се, че във всяка демократична държава народният глас е закон.

По отношение на гласуването в чужбина също има проблеми. Много от хората така и не са били допуснати до урните. Една жена в Лондон се оплака по Би Ти Ви, че са им казали, че ще им съберат личните карти и така ще им зачетат гласовете.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.