110- годишна разкри тайната на дълголетието! (Това, което призна, е шокиращо)

0
386

Тайната на дълголетието е разкрита от 110-годишна жена

Тайната на дълголетието минава границите на нормалното. То вече не е тайна и е разкрито. Това изненадващо направи 110-годишната Джеси Галан.

Дълголетницата живее в Шотландия и в началото на годината навърши зашеметяващите сто и десет години. В родината на мъжките къси полички достолепната дама се радва още на изгрева и на залеза.

Тайната на дълголетието разкри 110-годишната Джеси Галан
Тайната на дълголетието разкри 110-годишната Джеси Галан

Тя всеки ден прави това, което е вършила години наред-да се движи, да се усмихва, да прекарва в разговори и закачки времето си през деня.

Джеси Галан не смята да се отказва от тези занимания и занапред. Тя е жива, жизнена, обича да се движи и да се шегува и смело гледа в бъдещето.



„Без мъже и овесена каша на закуска”, това е нейната тайна рецепта за дълголетие. 110-годишната жена признава, че всяка сутрин си приготвя овесена каша, която от години наред се е превърнала в нейна любима закуска. Според нея това е секрета на нейната достолепна възраст.

Освен с любимата си каша, другият секрет за дълголетието й са леките упражненията, които тя не пропуска да прави всяка сутрин, много години наред.

Лейди Галан казва, че винаги е работила наравно с мъжете и много рядко си е позволявала почивка. Напуснала е дома си на 13 години и оттогава винаги се е трудила.

Като дете е дояла крави и където и да е работила след това, винаги е била уважавана от колегите си.

Днес Джеси Галан е крайно любопитна. Тя не спира да се удивлява на света около нея, като непрекъснато го сравнява с този, в който е израснала.

Другата й мощна тайна за доживяването до 110 години е тази, че е стояла далеч от мъжете.

Те са тези, с които тя дори не мислила да се занимава. Днес с усмивка 110-годишната дълголетница признава, че представителите на силния пол създават повече неприятности, отколкото нещо положително.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.