Чудо: Патриарх Максим лекува и от отвъдното! (С молитва и вяра той цери тежки болести)

0
378

Патриарх Максим лекува и от гроба

Патриарх Максим върши чудеса и от отвъдното. Благият старец лекува и от онзи свят Покойният патриарх помага на болни и отчаяни хора и от онзи свят. Миряните вече са се убедили в неземната сила на благия старец.

Много от тях са почувствали не само мощта му, но и лечебната сила, която патриарха изпраща дори от гроба си. Хората чувстват прилив на енергия и необичайна помощ край паметната му плоча в Троянския манастир.

Патриарх Максим лекува и от отвъдното
Патриарх Максим лекува и от отвъдното

Дядо Максим почина на 6 ноември 2012 година, на достолепните 98 години. Вече четири години след неговата кончина миряните са се убедили, че той лекува хора с тежки болести, стига те да се помолят на гроба му.

Такъв бил случаят и с 84-годишната баба Здравка, която живее в Троянския край. От много години възрастната жена страдала от болен стомах и с напредване на възрастта болките се увеличавали, ставали все по-остри и чести.



Какви ли не доктори обиколила, в какви ли не болници я лекували, но болките оставали и ставали все по-свирепи. Лекувала се и с билки, но в края на краищата резултата си оставал един и същ.

Последната година възрастната жена често ходела до Троянския манастир. Освен молитви към иконата на Богородица Троеручица, тя отправяла горещи слова за изцеление и към плочата на патриарх Максим в светата обител.

Възрастната жена познавала лично Негово Светейшество, още когато той бил Ловчански митрополит и после като патриарх. Вярващата жена винаги целувала патриаршеската десница, когато светия отец бил още жив.

Повече от двадесетина години баба Здравка страдала от болен стомах. Пиела хапчета и се лекувала, но болките оставали. След като се помолила горещо на гроба на светия отец болките поминали и стихнали напълно.

Възрастната жена е убедена, че патриарх Максим е „чул” молитвите и молбите й. И други миряни разказват, как след горещи молитви той лекувал тежки болести, депресии и психични разстройства.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.