Тотален шок: Доналд Тръмп размаза Хилари Клинтън!

0
479

Доналд Тръмп е новият президент на САЩ!

Съединените американски щати ще усъмнат само след часове с нов президент. Това е Доналд Тръмп, който шокира света, побеждавайки Хилари Клинтън, научи Topactualno.com.

Милиардерът, който е от Републиканската партия, е получил над 57 милиона гласове, което изпълва минимума от 270 електори.

Хилари Клинтън (Демократичната партия) е получила около 56 милиона гласове.

Резултатите още се обработват, но е почти невъзможно да настъпи някакъв обрат.



Доналд Тръмп нокаутира Хилари Клинтън
Доналд Тръмп нокаутира Хилари Клинтън

Интересното е, че всички социологически агенции и повечето американски медии твърдяха, че Хилари води убедително, но всичко се оказа пропаганда.

Всъщност Доналд Тръмп се оказа много по-харесван, отколкото се твърдеше в САЩ. Въпреки изказванията му срещу жените и латиноамериканците, гражданите на Щатите избраха именно него.

Според проучванията, бизнесменът не е спечелил защото е толкова харесван, а защото по-голямата част от американците не одобряват Хилари Клинтън, считайки я за лъжкиня и измамница. За това допринесе и скандалът с разкритите и-мейли, заради които сега е разследвана от ФБР.

Така САЩ се размина с прецедент в своята история, а именно да има жена президент. Това досега не се е случвало и явно няма да се случи скоро.

Именно крайните изказвания на Тръмп за жените се очакваше да го закопаят, но нищо подобно. Оказа се, че феминистка държава като Съединените американски щати не осъжда толкова строго подобни изказвания.

Доналд се превръща в президент номер 45 на САЩ. Въпреки че вече е на цели 70 г., от него се очаква да стабилизира страната, тъй като тя има няколко трилиона дълг.

Именно големият държавен дълг е една от причините да бъде предпочетен Доналд Тръмп пред Хилари Клинтън. Жената на Бил се оказа изкупителна жертва на всички политици, довели Щатите дотук.

Тръмп от своя страна е ново лице в политиката. Досега той беше основно бизнесмен, което предразполага да се очаква от него да измисли стратегии за изплащане на тези пари.

САЩ е третата най-задлъжняла страна в света. Пред нея са само Италия и Япония.

Доналд Тръмп наследява на поста Барак Обама, който изкара цели два мандата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.