Ще ви замирише само като ги гледате: Не пропускайте пържолите по тази рецепта! (супер вкусотия)

1
572

Пържоли по тази рецепта стават нещо наистина фантастично вкусно

Предлагаме ви пържоли по различна рецепта, която мигновено ще се превърне във ваша любима. Толкова ароматни, крехки и вкусни са, че се топят в устата.

пържоли
Най-чудните пържоли, които сме яли

Трябват ни един килограм свински пържоли, две глави лук, четири скилидки чесън, два лимона, една лъжичка с червен пипер, една лъжичка с черен пипер, сол на вкус, чубрица на вкус, олио.

Първо трябва хубаво да си начукаме пържолите, за да отидат добре подправките в тях и да се овкусят. След това ги поръсваме с черния и червения пипер, посоляваме ги и ги запичаме.

Отделно от това си приготвяме лимоновия сос като за целта трябва да смесим сока от един лимон заедно с нарязаните на ситно чесън и лук. Добавяме към тях сол на вкус, черен пипер и настърганата кора от един лимон, а всичко това поливаме с чаша гореща вода.



Оставяме този лимонов сос да се вари на котлона за около 15-ина минути. А когато пържолите ни са добре изпечени, ги заливаме със соса и ги сервираме с парче лимон отстрани.

Забравихме да напомним, че за да станат пържолите във фурната наистина супер крехки и сочни, трябва докато се пекат, да им сипете малко обикновена водичка. Тази хитрина я знаят доста домакини, но все още има и такива, които са в неведение.

Количеството на водата обаче трябва да е малко, само колкото да ги отпусне и направи крехки и фини като пухче. Уверяваме ви, че тази рецепта може да разяде и най-злоядия човек, толкова вкусно става.

Пожелаваме ви да си ги хапнете с огромна наслада и до нови срещи с нашите и ваши вкусни рецепти!

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. РАДВМ СЕ , ЧЕ В НЕТА Е ПЪЛНО С ПИКАННИ РЕЦЕПТИ И СОСОВЕ, КОИТО ДА ПОТУЛЯТ ГАДНОТО И БЕЗВКУСНО МЕСО , КОЕТО КУПУВАМЕ И ЯДЕМ В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ. А МОЯТА БАБА НЯКОГА ПРАВЕШЕ НАЙ- СЛАДКОТО ДРУСАНО СВИНСКО САМО С ЛУК, НО И МЕСОТО И ЛУКА БЯХА БГ.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.