Ще се сбъдне ли пророчеството на Ванга за Доналд Тръмп? (То е мрачно и страховито)

0
412

Пророчествата на Ванга се сбъдват след смъртта й

Ванга е предрекла много неща, които двадесет години след нейната физическа смърт се сбъдват. Сляпата гадателка от Петрич почина преди толкова много години, но нещата които е казала, се случват с астрономическа точност.

Ванга има мрачно предсказание за Доналд Тръмп
Ванга има мрачно предсказание за Доналд Тръмп

Едно от тях е и за 45-ия президент Доналд Тръмп. Според феномена 44-ия президент на Америка ще е афроамериканец и това наистина се случи. Цветнокожият Барак Обама стана държавен глава на САЩ.

Гадателката твърди, че той ще е последния стопанин на Белия дом.

Дали ще последва убийството на милиардера Доналд Тръмп, заел най-високата държавна власт на Америка или ще се случи нещо страховито, което ще го детронира, тепърва ще има да видим.



Възможно ли е 70-годишният новоизбран президент да е киборг, каквато информация все по-упорито се върти из медийното пространство?

Има ли сърце новият президент на Америка? Спорно е, защото често той повтарял „Искам всичко и то сега“.

Фактът си е факт и той е, че над 85% от пророчествата на леля Вангелия се сбъдват.

И то десетилетия след като тя си отиде от този свят. Сляпата българската пророчица предрече 11-ти септември. Тя предупреди още през 1989 година за този ужас-„американските братя ще бъдат атакувани от стоманени птици”, гласеше пророчеството й. Това се случи с изумителна точност през 2001 година.

Тя предупреди и за група мюсюлмански екстремисти, които ще нахлуят в Европа през 2016 година. Действията им е определила като „велика мюсюлманска война”, започнала през 2010 година, вероятно завършваща с издигането на халифат в Рим, през 2043 година.

Политическите предсказания на петричката врачка се сбъдват и продължават да се случват.Ние бихме искали това да става с такава бързина и сила, но „Нострадамус на Балканите”, както я наричат, е рекордьорка по сбъднати предсказания.

Верни излизат и пророчествата й за промяна на климата, и топенето на ледовете. Още през 1950 година Ванга казва, че „студените райони стават топли, а вулканите се събуждат”.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.