Бърза програма със свещ: С нея парирате уроки и злобни езици! (Действа безотказно)

0
414

Уроки и зли езици може да парирате само с една свещ

Уроки или зли приказки ако усещате зад гърба си, веднага включете тази бърза програма със свещ. Понякога мира в семейството може да бъде нарушено от злите приказки на съседи, роднини, колеги или познати.

Уроки се парират и със свещ
Уроки се парират и със свещ

Тогава на помощ идва екстремалната програма със свещ, която разпръсква уроките моментално. Зверски лесно е!Това действа в ситуация, когато моментално трябва да решите този проблем.

Тогава идеален помощник е свещта. Нея трябва да си я закупите лично. Такова е единственото условие и освен това тя задължително да е на цвят бяла.

Ритуалът трябва да се прави по време на намаляваща Луна. На листче се изписват имената на клюкарите или тези, които имат негативни чувства и злословят по ваш адрес.



Свещта се запалва пред ваша снимка или пред снимката на този, който искате да изчистите от негативната енергия.

След това се избира подходящо място за целта. Не трябва наоколо да има хора или деца. Преди да се запали свещта, тя трябва да се обиколи стаята по посока на часовниковата стрелка. Междувременно се изнасят тези думи: „Свещ помощничка, освободи дома ми от клюки и слухове.

Както огънят изяжда восъка, така се унищожават злите думи, да нямат сили. Нека враговете ми замлъкнат завинаги. Амин”, след което започнете ритуала.
Преди да запралите свещта, докоснете я с ръка и помислете за всички тези хора, които ви причиняват уроки и зли неща. Запалете свещта и с това участието ви в ритуала завършва.

Свещта трябва да изгори напълно. Тя не може да се гаси за повторна употреба. Ако все пак се наложи да се изгаси, ритуала трябва да се направи отново. Когато свещта изгори, останките се събират, но не с голи ръце и се изхвърлят на улицата.

Свещта срещу уроки не трябва да се пали при запалени лампи, дори за да се засили ефекта е добре да се изгасят всички електроуреди в жилището. Може да се засили ефекта, ако ритуала се извърши във всяка една стая от апартамента.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.