Стефан Данаилов срина Георги Първанов с жестоко разкритие!

0
378

Стефан Данаилов разкри истина за бившия президент, която шокира всички!

Големият актьор и професор по Актьорско майсторсво – Стефан Данаилов, се чувства предаден от сочения за най-успешен български президент до момента – Георги Първанов, научи Topactualno.com.

Оказва се, че болестта лимфом е провокирала появата на истинското лице на бившия държавен глава спрямо Ламбо. Тогава Първанов изобщо не поднесъл подкрепата си на актьора, което крайно обидило последния.

„Аз бях близък приятел с Георги Първанов и Румен Петков, както и с много други от нашата партия. Разбрах много истини, когато се разболях. Първанов, на когото съм му помагал не по-малко, отколкото на Радев, не вдигна един телефон. Румен Петков ми се обади два пъти да ми каже „Ако имаш нужда от нещо, насреща съм“ и това беше.“ – разкри Стефан Данаилов в „Комбина“.

Стефан Данаилов срина Георги Първанов
Стефан Данаилов срина Георги Първанов

Актьорът се чувства предаден и затова вече не се доверява толкова лесно. Той не е вярвал, че бившият президент е бил приятел с него само от изгода.



Ламбо проговори и за своята голяма драма. Както е известно, тя е свързана със смъртта на съпругата му Мария. В продължение на 5 месеца той е губил зрението си, а накрая лекар му е диагностицирал депресия.

Малко след това звездата от „Стъклен дом“ получава и друг тежък удар – болестта лимфом, която е вид рак на кръвта. След тежки и изтощителни лечения, главно във Франция, актьорът се спаси и вече е без опасност за живота.

Той обаче все още не е в цветущо здраве, което е продиктувано и от напредналата му възраст. Затова Стефан Данаилов кара всички журналисти да го посещават в дома му, ако желаят интервю с него.

Тъй като вече е на 74 г., Ламбо явно си е дал сметка, че няма какво да крие. Той е изключително откровен във всяко свое изказване.

Така например преди седмица той унизи Бойко Борисов в ефира на Нова ТВ. Нещо, което премиерът още не е коментирал.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.