Шокиращата истина за Мис България 2016!

0
361

Мис България 2016 шокира всички с едно нещо в своя живот!

Габриела Кирова, която стана само преди дни Мис България 2016, се отличава от доста от останалите носителки на короната.

Оказва се, че варненската красавица е необвързана. Странно или не, до нея няма някой младеж, който да топли постелята й.

Изненадата става още по-голяма от факта, че тя работи постоянно по морските курорти, където се подвизават какви ли не чужденци с перфектни тела. Габи е завършила „Туризъм“ в морската ни столица.

Мис България 2016
Мис България 2016

Познатите на Мис България 2016 твърдят, че по принцип тя не е по разюздения живот. Обичала да излиза нощем и да танцува по дискотеки и барове, но малцина са я виждали с мъж.



Като цяло 23-годишната миска имала желание за сериозна връзка, но по време на студентските й години така и не открила такава.

„Всички в университета бяха толкова инфантилни, направо деца.“ – споделя Габи.

Пътят към короната за нея мина през „Мис Варна 2016“, където триумфира безапелационно. Това й даде право на участие в „Мис България 2016“, където също спечели.

Само два дни преди победата й обаче излезе информация, че тя ще е победителката, което се възприе от мнозина като нагласен неин успех. Габриела Кирова обаче не смята, че всичко е било предрешено.

„Аз много блеснах на предварителното представяне и може би затова са решили, че ще спечеля. Признавам обаче, че когато в началото прочетох тази новина, много плаках.“ – разказа Мис България тази сутрин в „Здравей, България“.

За разлика от повечето миски, Габи няма намерение да посвещава живота си на модата. Тя я възприема като нещо странично, което може да й донесе само слава, но не и стабилни доходи.

Истинската цел на Габриела Кирова в живота е да стане управител на успешен хотел. Тя от няколко години работи в хотелиерската сфера като хостеса. Сега обаче вече е висшистка и ще може да атакува по-горен пост.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.