Миглена Ангелова и неочакваната й приятелка след „ВИП Брадър“!

0
398

Миглена Ангелова заформи едно доста странно приятелство след „ВИП Брадър 2016“!

Любимката на хората през последните два месеца – Миглена Ангелова, се сприятели и с друга персона от „ВИП Брадър“, освен с Емануела и Борислав Комсийски, научи Topactualno.com.

Оказва се, че Меги е останала близка и с Деси Цонева. Двете приключиха шоуто в добри отношения, които са се запазили и след това.

Мадам Искрено и лично и дъщерята на Димитър Цонев вчера са посетили заедно Немския базар в София. Там те са решили да се видят на по кафе и да обсъдят престоя си в Къщата, както и може би по-лични теми.

Миглена Ангелова с Деси Цонева
Миглена Ангелова с Деси Цонева

Дълго време Деси беше настроена негативно срещу Миглена Ангелова. Причината обаче да се обърне тотално и да стане приятелка с нея е Ирина Тенчева.



Жената на Иван Христов сама накара звездната щерка да напусне лагера й. Ирина упрекна остро Цонева в клюкарство в Къщата, което последната не успя да понесе.

Разочарована и огорчена, Десислава потърси убежище в другия лагер, чийто лидер беше именно Миглена. Така двете журналистки се сприятелиха, за ужас на Ирина.

Деси Цонева беше една от малкото, които изразиха мнение, че Меги заслужава да спечели „ВИП Брадър“. Това се случи в „На кафе“, когато в деня на финала гостуваха повечето отпаднали звезди.

Интересното е, че младата журналистка влезе в риалити предаването с голям негативизъм към нея, но излезе от Къщата по-скоро с позитиви.

Мнозина бяха онези, които я упрекваха, че е в шоуто само месец след смъртта на баща й. Именно резкият завой на Деси от Ирина към Миглена обаче се оказа това, което я спаси.

Прави впечатление, че всеки, който беше близък с Меги, се харесва на хората, Така стана и с Борислав Комсийски, когото почти никой не познаваше преди това.

Разбира се, с Емануела случаят е по-различен, защото певицата има голяма маса почитатели още преди шоуто и надали Миглена Ангелова е причината да стигне толкова далеч в предаването.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.