Доналд Тръмп крие авантюра с известна актриса: Вижте коя е тя!

0
436

Доналд Тръмп продължава да бъде обект на внимание в цял свят и най-вече в САЩ!

Любовното минало на Доналд Тръмп винаги е будило огромен интерес. Сега това се засилва в пъти, тъй като през януари той ще застане начело на Съединените американски щати, припомня Topactualno.com.

Новият президент на САЩ има цели три брака, последният от който все още в действие. Между тях обаче милиардерът е преживял множество авантюри с красиви жени.

Една от тях е в началото на века, когато Доналд Тръмп взима участие в епизод на „Сексът и градът“. Богаташът се появява за съвсем малко, но успява да се запознае с целия екип.

Доналд Тръмп е бил и със Сара Джесика Паркър
Доналд Тръмп е бил и със Сара Джесика Паркър

Именно така пламва любовната му афера със Сара Джесика Паркър. Блондинката изпълнява главната роля в хитовия сериал.



По онова време тя вече е омъжена за Матю Бродерик, но нещата са започнали да не вървят. Подобно на много жени, и Сара не успява да устои на ухажването на един от най-влиятелните мъже в света.

Поведението на актрисата се явява като отмъщение към съпруга й, чиито изневери са обществено достояние и до днес.

Сара и Матю все още са заедно и са семейство с цели три деца, но за никого не е тайна, че 20-годишният им брак не е минал под мотото на пълна вярност.

Не е ясно как точно е приключила авантюрата на известната като Кари Брадшоу хубавица с настоящия американски президент, но най-вероятно всичко е придобило своя естествен завършек.

Интересното е, че почти веднага след това Доналд Тръмп започва връзката си с Мелания, която през 2005 г. прави своя законна съпруга.

Няма съмнение, че новият лидер на САЩ разбира от жени. Той е на 70 г., но през живота си е бил само с по-млади и много красиви дами.

Може би това го е подтикнало да говори онези неща за жените и как ставали само за леглото. Информация, изтекла от запис, направен преди 11 години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.