Най-страшните диктатори не успявали да устоят на тези храни! (Вижте кои са)

0
379

Най-страшните диктатори в света също имали любими храни

Най-страшните диктатори също имали слабост към любимите си храни. Йосиф Сталин е сред най-големите диктатори на миналия век. Той имал предпочитание към грузинската храна. Банкетите, които устройвал първия в държавата по-скоро приличали на оргии.

И диктаторите са имали любима храна
И диктаторите са имали любима храна

Те били твърде обилно гарнирани с алкохол. На тях се леело червено вино, много водка и всякакви други питиета. Имало и много руски песни. Накрая се стигало дори замерване с храна.

По онова време готвач на Йосиф Сталин бил Спиридон Путин. Той е дядо на сегашния президент на Русия-Владимир Путин. Той казвал, че любимата храна на водача била пиле с орехи и много подправки. Той често му го приготвял.

Според историците Адолф Хитлер бил вегетарианец. Но един от най-масовите убийци в света не бил заклет любител на безмесната храна. Той страдал от стомашни газове и заради това избягвал мръвките.



Все пак водачът на нацистите имал любима храна с месо, към която обичал ад посяга често и винаги, когато изпитва нужда да хапне месце.

Любимото му ястие било пълнен език и черен дроб с шамфъстък и малки гълъби. Това било далеч от здравословното хранене, което фашисткият диктатор не уважавал особено.

Муамар Кадафи имал невероятно бяла усмивка. Либийският диктатор обичал да пие много камилско мляко, въпреки че получавал неприятни стомашни болки и винаги имал проблеми след като пиел любимото си питие.

Освен това най-много харесвал да си хапва камилско месо с кускус. Обожавал го и можел да го яде винаги. От чуждестранните вкусотии наблягал на италианската паста и сладкишите.

Саддам Хюсеин също е сред най-страшните диктатори в световен мащаб. Иракският лидер бил особено прецизен към храната. Обичал риба и най-вече шаран. Телешкото и агнешкото задължително трябвало да е прясно и току-що заклано. Той бил маниак и на тема чистота.

В палата му задължително се приготвяли по три ястия. Използван зехтин, специално добиван от Голанските възвишения. Обичал и всякакви ястия от западния свят.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.