Топ диета стопи Наталия Симеонова! (За седмица водещата олекна с 8 кг)

0
4464

Наталия Симеонова се стопи с тази топ диета

Наталия Симеонова от години се бори с излишните килограми. Но вместо да слабее, тя драстично увеличаваше телесата си. Накрая дори и широките черни дрехи не успяваха да скрият наедрялото й тяло.

Наталия Симеонова отслабна драстично с тази диета
Наталия Симеонова отслабна драстично с тази диета

Заради което Феята на добротата реши да се вземе в ръце и да започне тази диета, която й препоръчала нейна приятелка, бизнесменка. С нея екс водещата на „Предай нататък“ олекна с осем килограма.

Наталия Симеонова била твърдо решена да издържи на железния хранителен режим, както обичала да го нарича. А той наистина не бил изобщо никак лесен, но пък вършел чудеса с килограмите, защото ги топял за отрицателно време.

Диетата не е лесна за изпълнение, въпреки че е много ефикасна. Но първите седем дни тялото трябва да привикне към новия режим на хранене. Той е свързан с некомфортно състояние, както и непрекъснато чувство за глад, което се преодолява постепенно.



Именно тази седмица е много важна при изпълнението на този хранителен режим. И ако го преодолееш, тогава нещата се случват доста по-лесно. Сутрин русокоската започва деня само с чаша топла вода. Час по-късно може да хапне и едно твърдо сварено яйце.

Преди обяд може да изпие сок от моркови и ябълки. Обядът е чак в 13 часа. Тогава се хапва парче сварена или риба на скара, но не и пържена. За гарнитура се хапва малко зелена салата или няколко сварени картофа, но без мазнина и сол.

На вечеря Наталия Симеонова си позволявала изключително спартанско хапване. Тя слагала на трапезата само салата, овкусена само с малко зехтин или олио и сол. Не се позволява никакво сладко, тестени изделия или пържено.

За да не се изтощи тялото по време на тази строга диета се приема много вода или чай, за предпочитане билков. Освен това е препоръчително да се приемат и витамини, и минерали, за да не се изтормози организма.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.