Месечен хороскоп за Водолей (декември 2016)

0
248

Постарайте се да завършите деловата година до 19 декември

Месечният хороскоп вещае, че представителите на зодия Водолей ще успеят да постигнат стабилност и хармонични отношения не само в личен, а и в професионален план.

Сега е моментът да поднесете извиненията си на всички онези, които сте наранили волно или неволно, за да не си създадете негативна карма с тях, сочи декемврийският хороскоп.
Избягвайте да се впускате в нови начинания и се опитайте да стабилизирате постигнатото през годината.

Само от вас зависи да не допуснете хората, които ви подкрепят и обичат да се отдалечат от вас. Не забравяйте, че самотата много ще ви тежи, а когато няма с кого да споделите радостите и проблемите си, това ще се отрази пагубно на психиката ви.

хороскоп
Постарайте се да завършите деловата година до 19 декември

Постарайте се да завършите деловата година до 19 декември, тъй като от тази дата Меркурий навлиза в ретрограден период. Разбира се по стара традиция вие ще погледнете на този факт от положителната му страна, тъй като на практика това означава по-дълга почивка.



Имайте предвид, че е възможно да не успеете да прецените хората около вас, особено тези от противоположния пол. Вашият хороскоп съветва да бъдете особено внимателни, за да не се обвържете с грешните хора.
Ако не си създавате излишно напрежение, здравето ви ще се запази стабилно.

Добре е да помислите отсега къде ще прекарате Коледните и Новогодишните празници, пише mesechni-horoskopi.blogspot.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.