Месечен хороскоп за Риби (декември 2016)

0
259

Не е изключено заради непредпазливост да паднете в пропастта на тежки финансови проблеми

Декемврийският ви хороскоп сочи, че в оставащите дни до края на годината сте орисани да вървите по пътя на вашето духовно и интелектуално израстване.

За никого не е тайна, че сте се заели да докажете на света, че сте незаменими професионалисти. Опитайте се обаче да не се вживявате твърде много в егото си, за да не се окаже, че в един момент сте изгубили връзка с действителността и да изгубите представа накъде ви водят действията ви.

Месечният ви хороскоп предупреждава, че не е изключено заради непредпазливост да паднете в пропастта на тежки финансови проблеми и депресия.
Близките ви не могат да разберат вашето постоянно желание да се усамотявате, както и отказите ви на покани за партита, коктейли и гости, с които е наситен целият декември.

хороскоп
Не е изключено заради непредпазливост да паднете в пропастта на тежки финансови проблеми

Вие сте наясно, че причината за това е интелектуалното ви развитие, но за останалите това ви поведение е странно и неразбираемо.



Не забравяйте, че до 19 декември трябва да завършите всички делови задачи, тъй като от тази дата Меркурий навлиза в ретрограден период.
Не се заблуждавайте, че ще успеете да работите пълноценно и след тази дата, съветва вашият хороскоп, тъй като ще срещате множество спънки.

Не се подвеждайте по съветите на околните, тъй като до голяма степен те са недобронамерени.
Постарайте се да запазите хармонията в семейството, пише mesechni-horoskopi.blogspot.com.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.