Позор: Истината за убийството на Христо Ботев е смразяваща! (Турците нямат вина)

10
601

Христо Ботев не е убит от турска потеря

Христо Ботев е убит от свои и то от четниците си. Тази потресаваща истина за огненият поет и революционер разкри режисьора Искрен Красимиров.

Това твърди той, който е наричан „новия Ботев” заради поразителната си прилика с поета революционер.

Христо Ботев е убит от свои
Христо Ботев е убит от свои

Ако неговата истина бъде доказана, това ще преобърне на триста и шестдесет градуса новата история на България.

Според него неговите четници Никола Обретенов, Никола Войновски, Георги Апостолов и още няколко бунтовници са го отвлекли и убили.



Те са захвърлили тялото му във Врачанския балкан и заради това досега трупа му все още не може да бъде открит.

Те са отвлекли и убили войводата, заради добре познатия ни и сега корупционен скандал и отново за пари.

Искрен Красимиров е повече от сигурен, че заради главния апостол на врачанския революционен комитет Стоян Заимов цялата околия не е въстанала.

След като слезал от кораба „Радецки” на козлодуйския бряг, Христо Ботев очаквал силна подкрепа от Враца и околните села.

Това обаче не се е случило и не заради турците, нито заради техни потери, както досега се твърдеше. Истината е различна и е доста ужасяваща, категоричен е режисьора.

Тези, които все пак се присъединили към четата, нямала в себе си оръжие. Оказало се, че изпратените средства и пушки от Влашко са „изчезнали”. Христо Ботев разбрал и побеснял.

Но тогава Ботев и неговите четници водят неравна битка с турската армия. И според версията той пада пронизан от куршум на 2-ри юни. Оказва се, че куршумът изобщо не е вражески.

Оцелелите от битката бунтовници Никола Обретенов, Никола Войновски, Георги Апостолов и още няколко отвличат воеводата, убиват го и захвърлят трупа му в дере във Врачанския балкан. И досега никой не е открил тялото и костите на пламенния революционер.

Но срамната истина режисьора Искрен Красимиров разкрива в най-новата си лента „Убий Ботев”.

loading...

10 КОМЕНТАРИ

  1. Никакви доказателства няма в подкрепа на това твърдение! Ако имаше факти, щеше да ги има изложени, а тук просто има нещо казано без каквито и да е факти! Стига сте петнили Освободителното дело на големи българи, чийто морал и вътрешна сила са нещото, което малко днешни хора биха могли да си представят, пък камо ли да повторят. Но ги има все повече!!! Всички европейски народи станаха такива, а нашия най-вече!

  2. Позор. Защо постоянно трябва да петним най великите личности в нашата история? Как няма нещо свято!

  3. Искренчо, такива неща, като да оплюваш собственният си народ и неговите герои, не се забравят.
    Някои хора за пари и майките си ще предадат и продадат.
    Позор за продажните предатели!

  4. По-българин съм от много от вас. Но, всички знаем, че Ботев е убит от свои четници. Левски е предаден от българин, осъден е от българин. Сега наливам масло в огъня – за Батак, светла им памет на жертвите, но те са изклани от главорези помаци, а не от турска войска!

    • Да,може и да са участвали помаци,но те са подстрекавани и карани от турската власт да вършат това,за да не си цапат турчулата ръцете и после да се оправдаят с помаците.Ако теб те поставят пред дилемата“чалмата или главата“и няма кой да те защити какво би направил,като си толкова ербап.

  5. Относно робството, робство е да нямаш нищо свое. Четете Чичо Томовата колиба, вижте крепостните селяни в Русия. Те нямат земя, имот, добитък, църкви. Имало е десятък, сега има петдесятък. Девширмето – родителите може да са страдали, но децата им са били обучавани за войници и везири, иначе са щели да останат копачи.

    • Обучавани са да забравят откъде са дошли и да избиват християни.Вярно,че султани и висши сановници са само чужденци,а не турци,но то е защото самите турци са разбрали,че не стават за такава интелектуална работа.6 века преди да влезят османлиите в Европа през Българият българите са имали голяма уредена държава и писменост.Имало е и копачи разбира се.Тогава селскостопанската работа е била престижен и много разпространен труд.А турците и днес нямат азбука!

  6. Божидар Димитров и той като една част от изказалите мнението си говори, за „заблудения турски куршум“, с тайната надежда, да запази националното ни достойнство. Каква наивност! Нищо здраво не може да бъде построено върху нездрави „лъжовни“ основи.Най-голямата сила е истината и за това тя е прикривана, изопъчавана, отричана, но накрая отново излиза на яве.Има много спомени на четници и богат матеирал от данни и факти относно събитията преди убийството на Ботев, както и последвалите действия, КАТЕГОРИЧНО доказват, че е убит умишлено, в резултат на настъпилите непоправими противоречия относно, организацията,лъжата,парите, оръжията,бъдещата програма и т.н.Самият Обретенов, който след освобождението си вдига много голяма къща е бил прояждан от вътрешни терзания относно последните мигове от живота на Ботев.
    Позволих си този коментар, като човек разкрил не едно и две умишлени убийства, някои от които и много по заплетени.
    Не трябва да се приема за национална трагедия, че голяма част от националните ни герои са били предадени, или убити, от свои съратници. Такъв е живота навсякъде по земята, за съжаление.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.