Истината: Вихра накарала Миглена Ангелова да срине Ирина!

0
470

Миглена Ангелова е действала в името на едно приятелство!

Конфликтът между Миглена Ангелова и Ирина Тенчева е бил изцяло преднамерен, но само от страна на първата. Това стана ясно близо 2 седмици след края на „ВИП Брадър 2016„.

Всъщност Меги е била провокирана за действията си, и то не от Ирина, а от Вихра Петрова. Двете са близки от поне 15 години, а е добре известно, че съпругите на Иван Христов не се понасят.

Когато разбрала, че нейната приятелка ще участва в шоуто заедно с най-големия й враг, Вихра направила всичко възможно да убеди Миглена Ангелова да я срине.

Вихра Петрова е в основата на враждата между Миглена Ангелова и Ирина Тенчева
Вихра Петрова е в основата на враждата между Миглена Ангелова и Ирина Тенчева

Меги склонила да води война с Ирина, правейки го в името на приятелството й с Вихра Петрова. Така започнало всичко, още преди да стартира самото предаване.



Затова Тенчева изобщо не знаеше защо Миглена Ангелова я атакува още с влизането й в Къщата. Съпругата на Иван все още недоумява защо се е стигнало до всичко това.

„Аз нямах никакъв досег с нея, а тя постоянно ме номинираше и изричаше страшни неща за мен. Как ги е разбрала?“ – вайка се Ирина.

Миглена Ангелова и Вихра се познават от началото на века, когато започват да работят заедно. Тогавашната жена на Иван Христов е била от екипа на „Искрено и лично“ и там става приятелка с водещата.

След развода между Иван и Вихра, Меги застава на страната на женската половинка от двойката. Това я превръща в нейния отдушник и двете стават още по-близки.

Самата Миглена Ангелова се чувствала длъжна да воюва с настоящата любов на Иван. Тя го считала за свое морално задължение.

Припомняме, че Ирина Тенчева стана причината за раздялата на Иван с Вихра. Брадърката разби семейството на колежката си и остави детето им с разведени родители.

Самата Ирина обаче твърди, че счита Ава за свое дете и много я обича. Затова още във визитката си каза, че има четири деца, въпреки че билогичните й са три.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.