Петър Дънов: Диета с „ангелска супа” мете токсини и килограми! (Виж я)

0
2307

Петър Дънов е използвал невероятен режим за отслабване и чистене на организма

Петър Дънов създава хранителен режим, който върши чудеса. Учителят съветва никога да не преяждаме и да пием много вода, най-малко по два литра на ден.

С тази диета ние не само прочистваме организма си от всички възможни токсини, но и отслабваме драстично, твърди Петър Дънов.

Петър Дънов има уникална рецепта за прочистване и отслабване
Петър Дънов има уникална рецепта за прочистване и отслабване

При нея се използват няколко основни хранителни продукта. Диетата продължава десетина дни и след това се чувстваме като преродени. Изчистени и доста олекнали.

През тези дни се консумират



единствено жито, мед, орехи и ябълки. Пие се много вода, над два литра на ден или билков чай без захар, съветва Учителя.

Девет дни се консумира жито, по сто грама на ден. Количеството се разпределя на толкова порции, колкото смятаме да изядем през деня.

Заедно с житото са позволени да се консумират по три ябълки дневно, три лъжици мед и девет ореха.

Да не се забравя приемането на много вода. Най-добре е количеството на течността да е повече от два литра на ден, като водата не трябва да е чешмяна.

Препоръчително е да е изворна или минерална, казва Петър Дънов.

Житото се приготвя, като се залее с гореща вода. След това се прецежда. На следващият ден изпиваме водата и после консумираме житото, като може да си го подплатим с лъжица мед. Ядките на ореха се хапват сурови.

На десетият ден към всичко останало може да прибавим и т.нар. „ангелска супа”, това е зеленчуковата супа.

Тя е уникална и диетата без нея не може да се изпълни. След като се приключи с нея се консумират хранителните продукти, които обикновено си хапваме.

Първо започваме захранването с плодове, зеленчуци, супи, месото, пържените храни, сладкото и тестените изделия оставяме за най-накрая, е разковничето.

„Не бива да преяждате и да не забравяте да пиете много вода или билкови чайове, но без захар. Започнете с тази диета на пълнолуние. Ако глутенът не ви понася, този хранителен режим не е за вас”, е съветът на Петър Дънов.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.