Брад Пит отново посегна към Дженифър Анистън: Виж какво се случи!

0
511

Брад Пит се опита да се върне при Дженифър Анистън, но…

Брад Пит опита да прелъсти отново Дженифър Анистън, но не му се получи. Актьорът е в развод с Анджелина Джоли и дава мило и драго да се завърне при бившата си жена.

IBTimes съобщи за разговор между бившите съпрузи, който се е провел на територията на Лондон. 52-годишният Брад е бил в английската столица за премиерата на хитовия си филм „Съюзени“. Джен също е била там по работа.

Когато узнал това, Брад Пит веднага позвънил на звездата от „Приятели“ с покана за вечеря. Актрисата обаче му отказала под предлог, че няма никакво време.

Брад Пит още мисли за Дженифър Анистън
Брад Пит още мисли за Дженифър Анистън

Истината обаче е, че Джен проявила лоялност към своя настоящ съпруг Джъстин Теру. Тя счела за обида към него, ако вечеря с бившия си и затова предлочела да не го прави.



„Брад се обади на Джен и разговаряха за кратко. Тя му каза, че няма време да се видят, но и не би било уместно, тъй като е омъжена. Все пак обаче го подкрепя в развода му, на негова страна е.“ – коментира източник на списание Heat.

Говори се, че Брад Пит не спира да мисли за Дженифър Анистън, откакто е започнал разводът му с Анджи. Той все още имал чувства към Рейчъл от „Приятели“ и нямал нищо против да се събере отново с нея.

Джен обаче нямала намерение да отвръща на опитите на бившия си мъж. Тя вече била напълно изтрила образа му от съзнанието си, тъй като била луда по Джъстин Теру.

Припомняме, че Пит заряза Анистън преди 11 години, тъй като по време на снимки се влюби в Анджелина Джоли. Тогава актьорът се разведе с Джен и направи семейство с Анджи.

Очевидно Брад често смесва работата с любовните отношения, тъй като и разводът му с Анджелина бе предизвикан от негова изневяра по време на снимки. Тогава той си партнираше с Марион Котияр в „Съюзени“, който в момента е хит по цял свят.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.