Риби – годишен хороскоп за 2017 (пари, любов, здраве)

0
443

2017 очертава като доста динамична година

Годишен хороскоп 2017 вещае знаменита година за представителите на зодия Риби.

Благодарение на последователността и неуморния ви труд, ще пожънете големи успехи. Ще ви се наложи да пожертвате отново забавленията си за сметка на работата, но пък усилията няма да бъдат хвърлени напразно.
Всяка една инвестиция ще ви се изплати многократно, без значение дали става въпрос за труд или финанси.

Разбира се добре е да намирате време и за забавление. Макар да е много по-малко, отколкото би ви се искало, все пак не го пренебрегвайте напълно.
Вие сте от хората, които знаят как да се забавляват така, че да презаредят батериите и да продължат с нови сили.

годишен хороскоп
2017 очертава като доста динамична година

Не забравяйте да отделяте време за приятелите и семейството си, тъй като те са хората, които винаги са до вас и на които можете да разчитате винаги и за всичко.
Годишен хороскоп 2017 издава, че новата година ще ви мине като на сън. Няма да се усетите как ще отлети, защото ще бъдете заети с доста задачи.



Вие сте изключително слънчеви хора и приятелите ви обожават. Творчески настроени и интелигентни личности, няма нещо, което да сте решили, че ще направите и да ви се опъне.
Точно тези черти ще са ви от помощ и през 2017 година.

Наред с всички други успехи, необвързаните от вас ще имат шанса да изживеят невероятно романтична любов. Дори тази по филмите ще бледнее пред онова, което вие ще изживеете в действителност.
Безспорно годината ще премине под знака на силните чувства и емоции. Те ще са и тези, които ще ви зареждат батериите, за да докарате нещата на работното си място докрай.

Не се страхувайте да покажете истинските си чувства. Ако искате да кажете на човека до вас, че го обичате, го направете. Това със сигурност ще го зарадва. Не бъдете прекалено сдържани, за да не остане с впечатлението, че сте непревземаеми и нищо не може да ви трогне.

Онези от вас, които имат дългогодишна връзка, няма да изживеят нещо кой знае колко запомнящо се. Проблемът е в това, че сте се отдали на рутината, а тя не води до нищо добро. От вас зависи да направите нещо, което да съживи връзката ви.
Можете да организирате пътуване и да заминете нанякъде с партньора си.

Бъдете само двамата, без приятели и без деца. Така ще успеете да възродите връзката си и ще усетите отново онази тръпка, която сте имали в началото.
Не гледайте на човека до вас като даденост, това е най-голямата грешка.

Усилията ви определено ще си струват, тъй като ще подобрите значително и сексуалните си отношения.
Освен това периодът е добър за бременност, ако планирате да имате дете.

Вероятно ще се наложи да направите някои промени в приятелските отношения. Не е изключено да научите, че някой от приятелите ви, ви е лъгал през цялото време и е въртял номера зад гърба ви. Зачеркнете го от живота си, без да се замисляте. Нямате нужда от фалшиви хора около себе си.

Разбира се ще имате възможността да създадете и нови приятелства.
Моментите, които ви изглеждат най-отчайващи всъщност ще са ново начало за нещо хубаво.

Относно кариерата вашият годишен хороскоп сочи, че годината ви ще тече на бързи обороти.
Дръжте се приятелски с колегите си и те ще ви се отблагодарят подобаващо. Ще получите неочаквана помощ от някой от тях и то точно в момент, в който ще ви е много ценна.

Не се страхувайте да споделите творческите си идеи, ще получите силна подкрепа.

Във финансов план нещата няма да са много розови. Ако пилеете пари за глупости, рискувате да се окажете в затруднено финансово положение в момент, който ще е доста труден за вас.
Не е изключено ваш близък да ви помоли за финансова помощ.

И по отношение на здравето годината ще е доста динамична. На моменти ще се намирате на ръба на оцеляването, но нещата ще се разминат и отново ще се изправите на крака.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.