Борислав Комсийски призна любовта си: С Надето бяхме на хотел в планината!

0
460

Борислав Комсийски е вече двойка с Надя Иванова, с която се запозна във „ВИП Брадър“!

Шоуто „ВИП Брадър“ събира човешки съдби и променя животи. Това се случи с Борислав Комсийски и Надя Иванова, които са в любовна връзка от около месец.

Боби с половин уста сам призна за новия си романс. Той го стори в „На кафе“, където разкри интересна случка от след предаването.

Оказва се, е двамата са били заедно на хотел в планината. Били са придружавани и от Роро Кавалджиев, който не е ясно защо е бил с тях. На почивката се засекли случайно и с Кака Лара.

Както е известно, Борислав Комсийски искаше да започне връзка с Емануела, но не се получи. Певицата го остави само на ниво приятелство, тъй като иска мъж, който вече има деца и няма да я кара отново да ражда.



Борислав Комсийски в крайна сметка се спря на Надя

Боби е на 38 г., но няма все още наследници. Той е заклет ерген, ала желае вече това да се промени. Затова от месеци е в търсене на половинката си.

Надя от „Елит“ пък също е преполовила 30-те, но все още е без собствено семейство. Тя е щяла да го създаде с последния си любим, но той е починал внезапно и я оставил с разбито сърце.

Предполага се, че Борислав Комсийски и Надето са идеални един за друг. И двамата са тихи и спокойни, но с мнение и позиция по всички въпроси. Те не са конфликтни личности, но умеят да се защитават, ако се наложи.

Освен всичко друго и Боби, и Надя са на етап в живота, в който търсят партньор за семейство. Това е още една причина да са перфектни един за друг.

Интересното е, че в Къщата те не бяха изобщо близки. Дори бяха от различни лагери. След това обаче нещата явно са придобили сензационен обрат и любовта им вече е факт.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.