Преподобна Стойна стори коледно чудо: Излекува от гроба болно момче!

0
716

Преподобна Стойна стори чудо преди Коледа

Преподобна Стойна лекува и от гроба. По случай 83 години от нейната смърт, светицата стори поредното чудо. Дето проговори на гроба на светицата. Това се случи на 17-ти декември, разкриват удивените родители.

Бащата не може да сдържи сълзите си. А неговия 6- годишен син изведнъж проговорил. Това станало на гроба на българската ясновидка.

Преподобна Стойна лекува и от гроба

Чудото се случило отведнъж. Семейството опитало какво ли не. Ходили къде ли не. При лекари, светила в медицината, ясновидки, психолози. Нищо.

Малкият паднал на две години по стълбите. И след това отказал повече да говори.



„Нищо не помогна. Синът ни така и не проговори. Накрая се обърнахме към Бог. Само той единствен може да ни помогне”, разказва развълнуваният мъж.

45-годишният Велизар и неговата съпруга Елена чули за гроба на преподобна Стойна.

На тях им разказали за чудесата, които се случвали там. Почерненото семейство решили да опитат и това.

Много искали 6-годишният им син Александър да проговори. И наистина се случило. Точно на гроба на българската пророчица.

Местните им разказали невероятни случки. Как много хора, болни, си тръгвали здрави от дома на светицата в село Златолист. Родители водели деца с психични проблеми. И те намирали тук спасение. Спасявали се от тегобите на болестта.

„Това бе паметен ден за нас. Решихме да посетим панихидата на светицата на 17 декември. Знаем, че е починала на 22, но я направиха по-рано. Бяхме ходили и на гроба на баба Ванга.

И тя е светица, но нищо не се случи. И така, както слушахме думите на свещеника, изведнъж сина ми се обърна към мен. И ме помоли да му запалим свещта. Ние с майка му само дето не припаднахме.

Разплакахме се. И останалите хора също се зарадваха с нас, за нашето щастие”, разказва развълнувания татко.

„Единствен син ми е. Чудеса се случват. Особено около Коледа. Просто трябва да вярваш и да си добър”, казва Велизар. И споделя, че вече ще прави курбан за преподобна Стойна. На тази паметна дата.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.