Рей от „Всички обичат Реймънд“ призна за влечение към…

0
399

„Всички обичат Реймънд“ остана сериалът, който всички помнят!

Актьорът Рей Романо, който стана мегазвезда от ситкома „Всички обичат Реймънд„, направи любопитно изказване. Той призна, че не всичко е било само игра по време на снимките, научи TOPactualno.com.

Оказва се, че комикът е бил доста привлечен от колежката си Патриша Хийтън, с която играеше женена двойка в сериала. Той е имал специални усещания по време на някои от интимните им сцени.

„Когато с Пати се целувахме, между нас прехвърчаха искри. Бяхме много добри приятели и все още сме, но тя е привлекателна жена, това са фактите.“ – споделя Рей от „Всички обичат Реймънд“.

Актьорът е щастливо женен от 30 години, но това не му пречи да споделя истината за себе си – такава, каквато е. Затова Романо не страда от никакви комплекси.



Рей от „Всички обичат Реймънд“ проговори 11 години след края на сериала

„Ожених се, преди да ме знае изобщо някой. Имам четири деца и това е най-хубавото в моя живот. Тази жена беше с мен, когато бях никой. Затова знам, че ме обича истински.“ – откровеничи още Рей.

Интересен факт е, че Романо пробива като актьор доста късно. Причината е, че той сменя рязко професионалното си направление малко след като се жени.

Първоначално Рей работи в банка, където се запознава със съпругата си. Впоследствие обаче напуска, за да се отдаде на актьорското майсторство.

„Бях може би най-лошият служител в цялата банка. Постоянно ме наказваха, шефовете ме правеха луд. В един момент осъзнах, че е така не за друго, а защото на мен изобщо ми е все тая за тази работа. Тогава реших да следвам мечтата си, а тя беше театърът.“ – спомня си Рей Романо.

До ден-днешен обаче той е благодарен на онази банка, защото там е срещнал любовта на живота си. Колкото и трудности да са имали, двамата са останали заедно.

„В началото работех като комик по пиано барове. Печелех оскъдно, когато се появи „Всички обичат Реймънд“ и промени живота ми.“ – разкрива още актьорът.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.