Спасение има: Японски трик срещу преяждане (Действа безотказно)

0
394

Японски трик ни спасява от преяждане

Японски трик ни „лекува” от пълните стомаси по време на празниците. Преяждането е бич божи, особено в тези дни между Коледа и Нова година. Но в Страната на изгряващото слънце са намерили спасение и от това.

Учените са открили един сравнително прост и много лесен начин, за да се отървем от неприятното чувство.

Японски трик ни спасява срещу преяждане

Първото задължително правило в такива случаи е да детоксицираме организма си. Оказало се, че водата на сварените картофи върши чудеса.

И е точно за тази цел. Но не какви да са картофи, а само сладки. Начинът на приготвяне е също изумително лесен. И се приготвя изключително само в домашни условия.



Просто се вземат няколко сладки картофа и се сваряват.И след това се изпива водата, е цялата магия на това японско чудо.

Спецовете са стигнали до невероятно откритие. Водата от продуктите съдържа пептиди. Те са веществата, които прочистват нашия организъм и ни „убиват” апетита.

Но учените от Япония са провели експеримента първо върху опитни мишки.

Първоначално гризачите са били хранени в продължение на четири седмици с храна с високо съдържание на мазнини.

След като изпити водата от сладките картофи настъпило чудото. Мишките хапвали значително по-малко. И в края на експеримента били със значително по-малко тегло от началото.

Това е така, защото от организма се изчистват токсините. А това се случва благодарение на наличието на пептидите във водата. В която преди това сме сварили сладките картофи.

Освен тези безспорни качества, природното лекарство има още едно действие. Което е наистина изумително.

И то е, че се понижава нивото на лошия холестерол в организма. Водата от сварените картофи има и още едно свойство.

Течността разгражда молекулите на мазнините в организма ни. Ето така действа японския трик. Което е изпитан и гарантиран лек срещу преяждането по празниците. Настина чудо!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.