Недопустимо! Какво прави Джена с бебето си, за Бога?

0
369

Джена върши недопустимото, мъжът й е в шок и ужас!

Фолк дивата Джена не може да слезе от сцената. Въпреки че е бременна от почти 5 месеца, певицата изобщо не спира да работи, дори увеличава ангажиментите си, пише в. „България днес“.

Красавицата се омъжи преди половин година и почти веднага след това зачена от Атанас Стоев. Очакваше се, че щом бременността напредне, Джена моментално ще излезе в отпуск, за да пази здравето си. Нищо такова обаче не се случва.

Още утре вечер изпълнителката на „Химия“ ще грабне посетителите на гр. Пловдив с хитовете си. Тя ще развее бременното си коремче насред местна дискотека пред един куп пияни мъже и жени.

Поведението на Джена обаче сериозно разстройвало съпруга й. Наско считал за недопустимо една жена в толкова напреднала бременност да се размотава посред нощите по заведенията. Той опитал да говори с нея, да я убеди да спре, но не успял да го направи.



Джена излага на риск бременността си

Говори се, че Джена е една от най-алчните изпълнителки в този бранш. Тя е трета по хонорар при участията, след Преслава и Галена, въпреки че е спорно дали е и трета по популярност.

Именно любовта към парите карала Джена да не спира с изявите си на сцената. Фолк дивата не искала да изпуска нито лев покрай празниците, затова продължавала да обикаля страната.

Близките на певицата се притеснявали да не би тя да пометне, понеже не е полезно за едно неродено бебе толкова често да пътува. Освен това обърнатият режим, с който майката живее нощем, също по принцип е вреден за плода.

„Не е нормално да си днес в София, утре в Благоевград, вдругиден във Варна, когато си бременна. Това е много вредно за организма, да не говорим за стоенето до малките часове. Трябва да се направи нещо, не може повече така.“ – споделят хора, близки до обкръжението на Атанас Стоев.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.