Сензация навръх Нова година: Краят на Елен Колева идва!

1
387

Елен Колева може да се окаже емигрант, след като кариерата й в България върви надолу!

Актрисата Елен Колева може да се озове извън борда на колегията си у нас. Хубавицата си е харесала за следваща дестинация Париж, Франция.

Именно там бившата фермерка ще посрещне 2017 година. Компания най-вероятно ще й прави новият мъж в живота й, който е доста заможен, но този път на близка до нейната възраст.

Говори се обаче, че Елен Колева няма да посети само веднъж френската столица. Актрисата обмисляла да се пренесе за постоянно там. Предполага се, че именно възлюбеният й ще й осигури този охолен живот.

Бившата изгора на Калин Терзийски и Александър Найденов не била доволна от развитието на актьорската си кариера в България. Тя не е била канена във филм от хита „Шивачки“ насам, а в театъра се изкарват обидно малки суми.



Елен Колева си отива от България…

Не е тайна, че една от причините за застоя на кариерата на Елен Колева е Сашо Майонезата. По време на връзката им той не й позволяваше да взима много роли, тъй като непрестанно я ревнуваше от колегите й.

След като се разделиха пък, бизнесменът пусна в употреба всичките си връзки, за да не може тя да си намери работа. Стигна се дори до уволнението й в Народния театър.

Всичко това доведе до доста голям спад на кариерата на Елен Колева и съответно ниски доходи. Тя живее на квартира и едва се справя сама със сметките си.

Затова новият мъж в живота й й дошъл като дар от небето. Той започнал да я глези и дори й предложил да се премести с него в Париж.

Ако участничката във „Фермата 2“ се съгласи на тази стъпка, то значи с кариерата й като актриса ще бъде свършено. Вероятността да се случи обаче не е малка.

Така Елен Колева може да повтори съдбата на Ваня Цветкова. Преди 27 години блондинката емигрира в САЩ, където не беше актриса, а крупие.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Ленчето от край време има доста селяндурко излъчване, тъй че прав и път.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.