Ново 20: Анита Мейзер е убила мъжа си по друг начин, вижте!

1
587

Анита Мейзер крие нещо, убедени са криминалистите!

Миската Анита Мейзер вече бе осъдена за близо 3 години ефективно, но разкритията за убийството на Николай Димов не спират. Оказва се, че всъщност смъртта е дошла вследствие на жесток удар по носа.

Както е известно, Ани твърди, че без да иска е задушила съпруга си със свински опашки. От полицията обаче се усъмнили в тази версия, след като патоанатомите забелязали нещо, което преди това им убегнало. Жертвата имала разкъсана ностна кухина, вследствие на което е загубила много кръв.

Разследващите вече са насочили вниманието си към версията за предумишлено убийство. Ако действително смъртта е дошла от удара в носа, то това прави твърденията на Анита Мейзер за свинските опашки неверни. Това от своя страна пък говори за прикриване на улики.

Мисис България продължава да твърди, че не е искала да убива Николай и всичко е станало неволно. Съдът дори без малко да я оневини напълно, когато тя сама се закопа с опит за подкуп на полицай и съответно второ обвинение, по което главно бе осъдена ефективно.



Анита Мейзер

Анита Мейзер твърди също, че сестрата на жертвата – Милена, която е общински съветник във Варна, прави всичко по силите си да я съсипе. Миската дори смята, че присъдата й е факт поради връзките на въпросната дама.

Има версия, според която Ани е убила мъжа си с удар в носа, но после е направила всичко да изглежда така, сякаш двамата са се разгорещили в спалнята. Затова го е вързала със свински опашки. При това положение обаче миската трябва да е имала съучастник, тъй като надали може сама да пренесе над 100-килограмов мъж.

Засега единственият проблем пред прокуратурата е липсата на мотив. Не може да се открие поради каква причина Анита би убила мъжа си. Затова и присъдата е толкова малка.

Сестрата на жертвата заяви, че става дума за пари. Мейзер обаче е известна като по-богата от съпруга си и това засега не звучи достоверно.

loading...

1 КОМЕНТАР

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.