Жестокостта на Катя от „Ритон“ мина границата!

4
4367

Катя от „Ритон“ ужаси всички с поведението си през последните месеци!

Екатерина Михсйлова, по-известна като Катя от „Ритон“, вцепени всичките си приятели, роднини и познати. Певицата се държи абсолютно неадекватно от месец ноември насам.

Именно тогава почина майка й Лидия. Вместо да оплаче жената, дала й живот, обаче Катето изобщо не се вяснала на погребението в Дулница. Даже не благоволила да изпрати писмо до родата си.

Същото направила и преди дни, когато се навършили 40 дни от гибелта на възрастната дама. Тогава отново нямало ни вест, ни кост от Катя от „Ритон“.

Най-шокиращото обаче е, че докато останалите от фамилията тъжат за Лидия, дъщерята на покойницата вдига луди купони в скъпарската си къща. Двамата със Здравко не били изтрезнявали от Коледа насам, твърдят приятелите им.



Катя от „Ритон“ отврати всички

„Те са купондижий и винаги са били такива. По живота са, лошо няма. Може да са вече на възраст, но умеят да живеят повече от днешната младеж.“ – споделят близки до дует „Ритон“.

В случая обаче мнозина определят всичко това за неадекватно, тъй като Катя би трябвало да се намира в траур или поне да се преструва. Дори и да не се е разбирала с майка си, етикетът налага такова поведение.

Говори се, че много са причините за дразгите между певицата и майка й. На първо място се счита отказът на бившата брадърка да има деца. Лидия била твърдо против да няма внуци, но не успяла да склони щерка си и двете изпаднали в конфликт.

Освен това се твърди, че възрастната дама не одобрявала много и съпруга й Здравко. Тя го намирала за повърхностен и недостоен чисто визуално за дъщеря й.

Големият крах обаче настъпил с развода на Лидия и бащата на Катя от „Ритон“. Певицата застанала на страната на татко си, считайки че майка й е виновна за всичко. Дали е имала аргументи в тази посока, не се знае.

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Някои се мислят за Богове,Нарцисти с голямо Его ,но накрая си отиваме всички от този свят.Там горе всички са равни.Всеки според постъпките си.

  2. Като не иска да има деца,на стари години нека да ги гледат тузарският им имот и луксозния джип,който купиха!

  3. Жалко, К. не знае какъв голям грях прави, може да дойде време, когато няма да има кой да и даде чаша вода…и всичко да и бъде отнето

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.