Ето как Юксел Кадриев заличи целия живот на Венета Райкова!

0
714

Венета Райкова бе просто смазана от Юксел Кадриев, животът й вече ще бъде друг!

Чаровницата Венета Райкова всъшност не е станала писателка по своя воля, а по принуда. Това става ясно 2 години и половина след края й в Нова телевизия.

Истината е, че в основата на всичко стои Юксел Кадриев. Журналистът е причината Вени да напусне изневиделица „Горешо“ в началото на лято 2014.

Точно тогава е постъпила и първата жалба на новинаря срещу Венета Райкова, в която я съди за уронване на престижа. Случката е от 2011 година, но Юксел я съди 3 години по-късно.

Припомняме, че става дума за гостуването на бившата му жена в „Горещо“, където разкри подробности от връзката си с Кадриев. Той обаче реши да отмъсти не на телевизията или продуцентите, а на водещата.



Венета Райкова бе премазана от Юксел Кадриев

Виждайки че жълтата сфера й вреди лично на нея, Венета Райкова взима решението да се оттегли от предаването. Това се оказва и най-повратната точка в живота й.

Макар след това да води и „Голямата уста“, за Вени бе ясно, че къса завинаги с жълтото, за да не става повече жертва на съдебни дела. Нещо, което беляза цялата й кариера.

Блондинката бе водеща на свое предаване по ТВ 7, където се разказваха житейски истории. Това беше и мечтата й, далеч от скандалното. Телевизията обаче фалира и тя остана без постоянна работа.

Така Вени се принуди да стане писателка. Тя вече издаде две книги и пише трета. Оттам идват основните й приходи в момента, макар и да не са много.

Драмата с Юксел Кадриев обаче продължава. Той спечели на втора инстанция и чака 30 хил. лв. от Венета Райкова. В момента тя обжалва пред Върховния съд и ако загуби, ще стане стращно за нея.

Най-страшно обаче ще стане, ако не успее да набави тези 30 бона, в случай че изгуби делото окончателно. Тогава бившата телевизионерка ще изгуби единственото си жилище и със семейството й ще трябва да излязат на квартира.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.