Вижте какво казва гримът за вас (II част)

0
245

Нищо не е в състояние да ви препречи пътя към върха

Както вече споменахме в първата част гримът е този, който може да издаде много неща за вас.

Той може да разкрие дори и най-съкровените кътчета от характера ви, без дори да подозирате. За да проверите дали това наистина е вярно, специалистите съветват да определите вашата група грим и да прочетете съответстващата й характеристика.

Ето какво казва гримът ви, дори когато вие мълчите:

Необичайно червило, руж и боядисани вежди
Ако гримът ви попада в тази група, то несъмнено вие сте от онези хора, които винаги бягат от светлината на прожекторите. Незнайно защо предпочитате да оставате в сянка, дори и заслугите за дадено нещо да са изцяло ваши.



гримът
Нищо не е в състояние да ви препречи пътя към върха

Въпреки това вие сте изключително ярка и амбициозна жена. Казано с други думи, вие сте родена за лидер. Винаги сте уверена в себе си и в действията, които предприемате. Освен това сте много отворена личност. Готова сте да приемете всяко едно предложение, което ви се стори интересно. Не държите последната дума винаги да е ваша.

Вие сте от малкото жени, които знаят какво искат. Това, което ви отличава изключително много от останалите е, че знаете как да постигнете целите си. Нищо не е в състояние да ви препречи пътя към върха, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.