Вижте какво казва гримът за вас (IV част)

0
308

Успявате дори и на места, на които мнозина се провалят

Няма да е грешка, ако кажем, че гримът може да бъде както ваш съюзник, така и ваш враг.

Може би ще се запитате защо гримът може да ви бъде враг. Веднага ще ви отговорим. Истината е, че той може да разкрие в дълбини душата ви, без да се налага да кажете дори и думичка.

Екип от специалисти е работил по тази тема и е съставил няколко групи. Открийте в коя от групите попада гримът ви и прочетете съответстващата характеристика.

Ето какво разкрива гримът ви:



Натурален грим
Вие сте сред любителките на натуралния грим. Стараете се да нанесете всичко толкова внимателно, че околните да не забележат, че сте с грим. Целите всичко да изглежда естествено.

гримът
Успявате дори и на места, на които мнозина се провалят

На практика това означава, че вие сте изключително потайна личност. Не желаете другите да знаят какво се случва в живота ви. Дори не позволявате да забележат грима, който сте си поставили на лицето.
От една страна се опитвате да покажете истинската си същност, но от друга прикривате добротата си. Нея я оставяте само за специални за вас хора.

Сигурна сте в себе си, но никога не бързате да разкривате душата си пред първия срещнат. Успявате дори и на места, на които мнозина се провалят, пише zajenata.bg.

СЛЕДВА ПРОДЪЛЖЕНИЕ!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.