Съчувствието на принц Уилям трогна целия свят (ВИДЕО)

0
312

Принц Уилям и херцогиня Кейт направиха официално посещение на благотворителна организация, която се грижи за деца сираци

Принц Уилям и херцогиня Кейт  разговаряха с децата и участваха в различни игри, които бяха организирани. По време на разговор с принц Уилям, малката Ифа (9-годишна) сподели с мъка, че е загубила своя баща.

принц Уилям
Малката Ифа споделя на принц Уилям, че загубила своя баща. Принц Уилям й разказва, че също е израснал без майка

Тогава принц Уилям й каза, че той също е останал без майка, когато бил малък. Бъдещият престолонаследник сподели с Ифа, че той бил на 15 години, а неговият брат принц Хари на 12. Затова напълно разбира колко страда малката Ифа.

Лорна Айрланд била наблизо до принц Уилям и Ифа. Тя чула как принцът разказвал, че в началото бил много гневен на съдбата, затова че останал без майка. Било му и трудно да говори за тази трагедия. Но с времето се научил да приема нещата такива каквито са.

През 2017 г. се навършват 20 години от гибелта на принцеса Даяна. Принц Уилям е патрон  на фондацията, която се ангажира с честванията. През цялата година не само в Лондон, но и в цялата страна ще бъдат организирани множество мероприятия. Наред с изложби, концерти и други, предстои да бъде учредена международна награда на името на принцеса Даяна, която ще се дава за млади таланти.



Граф Спенсър, брат на принцеса Даяна, ще направи изложба с лични вещи и снимки на принцесата в имението на Спенсър в Алторп, където се намира и гробът на Даяна.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.