Честит Рожден Ден – 105 години! (ВИДЕО)

0
284

Днес една българка ни показва, че дълголетието е Дар Божий. 105 години живот на Земята е истинско постижение. Честит Рожден Ден!

Преди 5 години екип на БНТ 1 гостува в дома на Хана Герджикова. Тогава тя има рожден ден, но навърши 100 години. Тогава възрастната дама кани екипа за следващия кръгъл юбилей. И наистина, 5 години по-късно Хана духна свещичките на своята торта за рождения ден.

рожден ден
Днес Хана навърши 105 години: Честит Рожден Ден!

Хана е родена в Чехия. Млада идва в България и се омъжва за българин. Рецептата на възрастната жена е проста. Вечер не трябва да се яде. Човек е важно да има чувство за хумор, да бъде обичан и да обича.

Около Хана винаги е имало много хора. Нейните близки я определиха като най-добрият човек на света. Тя винаги е готова да помага на другите.  С огромно настроение Хана празнува своя 105-ти рожден ден.

Екипът на ТОПактуално.ком поздравява Хана Герджикова по случай нейния 105-ти рожден ден!



Пожелаваме й здраве, бодър дух и чудесно настроение!

Не пропускайте да изгледате и видеото с Хана Герджикова, която днес има рожден ден и навърши 105 години ТУК >>>.

Баба Мария е дълголетница.  На цели сто и шест години е баба Мария Муховска от панагюрското село Оборище. Тя има и с три години по-млада сестра Магдалена, а двете шампионки се кандидати за рекордите на Гинес по дълголетие. Освен че през целия си живот двете столетници не са напускали родния си дом и планината, те дължат дългите си години живот и на една специална напитка.

Постоянният прием на чай от куркума намалява нивото на кръвната захар. Подправката се препоръчва и на здрави хора, които не могат да устоят на сладките изкушения. Чаят се използва и при раздразнен стомах, действа уникално за здрава кожа и коса. Ако пиете чай от куркума, вие не само ще отслабнете без изтощителни диети и глад, а като добавка ще се отървете и от досадния целулит. Според изследвания на учени от Америка куркумата може да пребори и някои видове рак.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.