Китаец направи уникален жест към България (ВИДЕО)

1
495

Много чужденци са идвали в България, но никой не е правил подобен уникален жест. Браво на младия китаец!

Дженф Чан (Jenf Chan) е млад фотограф. Той обикаля по света и заснема най-красивите места от планетата. Когато пристигнал в България, Дженф Чан останал дълбоко впечатлен от всичко, което видял у нас.

България
Джефн Чан прослави България с видеото, което засне

Освен снимки, младият китаец засне видео, което пусна в интернет. Дженф Чан определи България като „Райската градината на Европа“.

С помощта на дрон са заснети гледки от Бузлуджа, София, старият Пловдив.

В съзнанието на Дженф Чан се запечатали незабравими гледки от Розовата долина и празника на розата в Казанлък.



Празничното шествие, което е част от тържествата на Казанлък. Кукерите, българите, облечени в народни носии, дори малките щастливи деца направили страхотно впечатление на госта от далечна Азия.

Преплитането на древните български традиции и модерните явления в живота на хората, нормално синхронизират в живота на българите, категоричен е младият китайски фотограф.

Природата на нашата Родина – скали, гори и полета предизвикали особен интерес. Но и градовете също се харесали на Дженф Чан. Той заснел сгради с интересни фасади, паметници и дори цветните графити.

С това видео, Джефн Чан направи една невероятна реклама на нашата страна.

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. Поздравления за китайския фотограф. За да разберем колко уникален е този младеж, ще Ви обърна внимание върху един кадър от неговото видео в Пловдив. Вероятно когато се е изкачвал към Античния театър, минавайки по ул. Златарска е видял инж. Никола Златарев да работи на струг, принадлежал на неговия баща и който е австрийско производство и е от началото на миналия век. Истинското изкуство е в детайлите! Поздравления!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.