Стойчо Керев разкрива още истини за най-висшите светове (ВИДЕО)

1
540

Стойчо Керев и неговият гост продължават да разискват най-вечната тема за нас живите хора. От този разговор получаваме още вдъхновяваща информация

Писателят Нийл Доналд Уолш отново гостува в авторското предаване „Новото познание“ на Стойчо Керев.  Настоящият епизод е продължение на серията от миналата седмица.

Стойчо Керев
Стойчо Керев и Нийл Доналд Уолш коментират темата за Бог
Стойчо Керев
Гостът на Стойчо Керев – писателят  Нийл Доналд Уолш

Хората се страхуват от смъртта, защото смятат, че тя е краят на нещо. Когато хората осъзнаят, че смъртта е друг вид реализация, друго въплъщение, различно от онова, което е било.

Това е една трансформация. Когато писателят Нийл Доналд Уолш попитал Господ какво е смъртта, той отговорил, че това е повторна идентификация.

Понятието „живот след смъртта не съществува“, защото няма такова нещо като смърт.



На въпроса на Стойчо Керев какво е мнението на писателя за извънземните, той отговори, че не вижда нищо специално в тях. Но някои от тях разбират, че са по-стари от класическия човешки разум.

Поради тази причина много извънземни вече са разбрали неща, които ние все още не  сме научили, защото съзнанието ни е ограничено. Хората все още сме като коне с капаци.

Ярките примери в човешката история като саможертвата на Иисус Христос и неговото разпъване на кръста, имат важно значение, защото те са свързани с Божията промисъл.

Още изключително интересни, любопитни и полезни факти ще научите от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на Нийл Доналд Уолш от видеото долу.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. и това не е така!при смърт,душата отива в друго измерение!има и безсмъртие,но тук на тази Земя!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.