Опитайте тези уникални хлебчета: Готови са за по-малко от 20 минутки!

0
524

Тези сутрешни хлебчета стават страшно бързо, а са чудесна закуска

Предлагаме ви рецептата за скоростни хлебчета с яйца и сирене. Правят се буквално аламинут, а са най-вкусната и засищаща закуска, която може да си позволите преди работен ден.

хлебчета
Просто чуднички – хлебчета, които ще ви станат любими за закуска

Трябват ни четири кръгли питки, една лъжица зехтин, два нарязани на филийки домата, четири твърдо сварени яйца – също нарязани на филийки, настъргано бяло сирене или моцарела, риган на вкус, сол на вкус.

Първо трябва да си разрежем хлебчетата на половина и да ги изпечем на грила или тостера, но не съвсем. След това взимаме всяка половинка от хлебчетата и я поръсваме със зехтин.

Отгоре слагаме филийка домат, яйцата, а накрая поръсваме и със сиренето. Подправяме със сол и с риган и връщаме филийките в уреда, за да се допекат. Готови са, когато сиренето се разтопи.



Супер лесни са тези хлебчета с яйце и сирене, а и са напълно готови за има-няма двадесетина минутки. От тях става чудна закуска – особено за децата ни.

Всеки ще се съгласи, че закуската е най-важното хранене за деня, а с тази ще имате сили и енергия чак до обяд, че и след това. А и няма да гледате с вълчи апетит вредните пици и дюнери по улицата.

Опитайте тази вкусна и здравословна закуска и няма да сгрешите. А ако искате и обичате, може заедно или вместо сиренето, да си сложите на хлебчетата настърган кашкавал. Пак ще стане разкошотия.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.