Проблеми със сърцето? Семейна рецепта на 800 г. го пази от болести

0
633

Сърцето е един от най-важните ни органи

Сърцето е моторът на нашия организъм. Без него ние сме загубени. Заболяванията на сърцето не са малко. Но с тази семейна рецепта на 800 години няма да имате повече проблеми.

Сърцето се лекува с тази древна рецепта

Лесна, бърза и супер ефикасна. Така може да се охарактеризира народният лек. И според неговата създателка трябва да я има във всяка къща.

Защото не само лекува, но и предпазва сърцето. Както и цялата сърдечно-съдова система.

Рецептата е създадена от монахинята Хилдегард фон Бинген. Преди цели 800 години. И се е предавала от монахиня на монахиня. Като накрая я усъвършенствана и от докторите. Но тя е изпитана и наистина действа. При това безпогрешно!



Рецептата за сърцето може да се използва и при следните случаи. Когато усетим сърцебиене при стрес, ангина, стенокардия и други. Но дори да нямате такива болежки, пийте я профилактично, препоръчват и медиците.

За да оздравите сърцето ви ще са необходими следните продукти. 10 стъбла пресен магданоз, но без корените. Още литър домашно вино, без значение червено или бяло. Трябват ви и две супени лъжици винен оцет, както и 300 грама мед.

Отварата се приготвя по следния начин. Слагат се стеблата, заедно с листата магданоз във виното. Добавят се и лъжиците винен оцет. Всичко това се вари на бавен огън. В продължение на десетина минути. Условието е да не се образува пяна.

След което се прибавя количеството мед. Разбърква се много добре, за да се получи хомогенна смес. После това количество се прецежда и се изсипва в стъклена бутилка. Отново се разбърква добре. Утайката, която се образува не е вредна изобщо.

Този супер комплекс от природата се пие всеки ден. За препоръчване е вечер, преди лягане. Приема се по една супена лъжица. Пие се до тогава, докато болките в сърцето не спрат. Или не изчезнат останалите симптоми.

Но ако имате силни болки или сериозни здравословни проблеми, наложителна е консултацията със специалист. Еликсирът, плюс ненатоварващи физически упражнения вършат чудеса за вашата сърдечно-съдова система.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.