Изпълнителката на обичаната „Ламбада“ е открита мъртва (ВИДЕО)

0
595

Новината, че певицата, която направи световния хит „Ламбада“ е мъртва обиколи света. Световните информационни агенции не пропуснаха да отбележат този факт

Лоалва Браз Виейра е родена в Бразилия, в Рио де Жанейро през 1953 г. През 80-те години на 20 век напуска своята родина и се установява във Франция. Там певицата работи с групата „Каома“, с която създадоха „Ламбада“.

"Ламбада"
Майката на „Ламбада“ ни напусна

„Ламбада“ моментално грабна сърцата на музикалните фенове и бързо се изкачи на върха на MTV. От 1989 г. до 1995 г. песента се изпълняваше и в българските дискотеки. След това се наблюдаваше отлив, защото хитове станаха други песни. Но  „Ламбада“ не беше забравена.

През последните няколко години Лоалва Браз Виейра се прибира в Бразилия. Развива малък хотел на океанското крайбрежие. Днес певицата е намерена мъртва в нейния лек автомобил. Криминалистите работят активно по случая, писа bbc.com.

"Ламбада"
Лоалва Браз Виейра в добрите стари времена

Местните хора коментират, че може би  не се касае за нещастен случай, а за убийство. Преди да потегли с колата си,  Лоалва Браз Виейра разговаряла с двама непознати в нейния дом. Но предстои аутопсия, която ще каже какво точно се е случило. А криминалистите трябва да разберат кой и защо уби певицата, ако наистина става дума за насилие.



**************

На първото видео долу е репортаж на бразилска телевизия. Показват лобното място на певицата Лоалва Браз Виейра, както и лекият автомобил, в който е била открита.

От второто видео можете да си припомните хита „Ламбада“, който ни вдъхновяваше преди години да танцуваме с настроение.

**************

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.