Седмичен хороскоп Скорпион – 23-29.01.2017

0
371

Връзката ви ще бъде подложена на сериозно изпитание

За представителите на зодия Скорпион седмичният хороскоп вещае важен успех или събитие.

Точно те ще бележат седмицата ви и ще променят много неща в личния и семейния ви живот.

Голяма част от представителите на зодия Скорпион ще трябва да обърнат внимание на споровете в дома си, които напоследък са доста често явление.

Скорпион
Връзката ви ще бъде подложена на сериозно изпитание

Напрежението, което се създава е излишно, тъй като проблемите са преодолими. Всичко ще се нареди благополучно, но ще трябва да обърнете повече внимание на нещата.
Не позволявайте забавянето, пречките или възникването на някакви други обстоятелства да се превърнат в причина за паника, раздори и напрежение.



Представителите на зодия Скорпион трябва да бъдат подготвени за важно събитие, което ще се случи през тази седмица. То ще е свързано с момче или млад мъж.
Задава се и събиране, за което трябва да подготвите подходящ подарък.

Бъдете подготвени и за изненада, свързана с бъдещо майчинство или раждане на дете. Бъдете нащрек в любовния си живот, тъй като се задават неприятности. Те ще са в резултат на множеството знаци, които сте пренебрегвали досега. Много неща са ви подсказали за задаващите се неприятности, но вие не сте им обърнали достатъчно внимание.

Връзката ви ще бъде осеяна с неприятни моменти и ще бъде подложена на изпитание заради игнорирането на мнение, желание или опит от страна на партньора за сериозен разговор, пише astro.velida.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.