Легендарен крем от древна Гърция прави чудеса за кожата! (Става като бебешка)

0
629

Легендарен древногръцки крем върши чудеса за кожата

Крем от древна Гърция е невероятен! Той е известен като крема на древногръцкият лекар Гален. И върши чудеса! В това са се убедили не само богините от Древна Гърция, но и съвременните жени.

Крем от древна Гърция върши чудеса!

Едно от действията му е, че помага срещу инфекции и всякакви поразии по кожата. Отделно я прави мека и нежна, като на бебе.

Приготвянето му също е лесно и бързо. На водна баня загряваме супена лъжичка пчелен восък или парафин.

Добавяме четири супени лъжици вазелиново масло и шест- лъжици розова вода. Но след като се разтопи. После чакаме консистенцията да се сгъсти като крем.



Към получената смес накрая добавяме две или три капки розово масло. И чудото се случва!Мажем лицето си с изстиналата смес. Престояваме така около петнадесет минути и после плакнем с вода.

С още няколко лесни рецепти се постига същия ефект. Три листа от мента се заливат с половин килограм вряла вода. Оставаме отварата да кипне и престои на котлона пет-десет минути и сваляме от котлона.

След като изстине се прецежда. Към така получената смес прибавяме четири супени лъжици боров спирт. Още 2 с. л. настройка от невен и една супена лъжица лимонов сок. С мазилото обтриваме лицето си през половин час. Ефектът е поразителен!

Лечението с дрожди също е умопомрачително. Заливат се двадесет грама дрожди с топло мляко. Нанася се на изчистено лице с кръгови движения. Измива се с топла вода. Друга също толкова ефикасна рецепта е смес от половин супена лъжица с дрожди и кисело мляко.

Прибавя се и чаена лъжичка лимонов, морковен или портокалов сок. Кашата престоява 15 минути на лицето. После се отстранява.Подпухнала и зачервена кожа се лекува с бяла или синя глина.

Става свежа, след като получите крем от нея с вода и нанесете на лицето си.Настройка от лайка действа антисептично. Свеж тен се постига с половин узряла праскова и лъжичка амоняк.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.