Последното пророчество на Джуна за 2017: Шокът е огромен!

0
447

Джуна прави последното си пророчество за 2017 година

Джуна умира през 2015 година. Но тя е велик пророк, мистик, астролог и лечител. Тя е почетен академик на 129 академии в света. Има длъжност генерал-майор от медицинската служба. Малко хора знаят, че великата Джуна е вицеканцлер на Международния университет за комплиментарна медицина.

Джуна прави впечатляващо точни пророчества

Според великата гадателка санкциите от Запада ще паднат тази година. И Русия рязко ще дръпне напред. Според нея настоящата финансова криза ни е дадена за урок. За да обърнем внимание повече на духовното, а не на материалното и на вещите.

Великата лечителка твърди, че всеки, който е благодарен на Бога и обръща внимание вътре към себе си, ще е добре. Тя съветва да се живее в любов и прошка.И да не се поддаваме толкова на материалното. Да търсим това, което ни извисява духа, а не тялото.

Човек е сляп на Земята. Идва тук, за да се натовари с духовен багаж, нищо материално не отнася след смъртта си.



„Най-важното е да обърнете внимание на душата си! Ако живеете в хармония със себе си и света и обръщате повече внимание на духовното и благодарите на Бог, материалните неща сами ще дойдат!

Според руската гадателка Русия и Сащ няма как да се сближат.

Защото първата държава е силно материална. А Русия е духовна. Но до военен конфликт между двете няма да се стигне. Няма да има и сблъсък и през идните години.Джуна е категорична, че за Русия идват много добри времена.

„Всичко е в нашите ръце! Животът, който водим, така и съдбата си. Просто трябва да проникнем дълбоко в себе си. Отговорите са вътре в нас, просто трябва да се зададат правилните въпроси”, често повтарял руския феномен.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.