Проф. Филипов разкрива защо не можем да виждаме извънземните

6
681

Тепърва има да научим още много неща за човека и за човешката природа. Проф. Филипов ни поднася изключително интересни факти. От него научаваме защо не виждаме извънземните

В авторската поредица „Знаците“  Ива Сапунджиева покани  подполковник д-р Димитър Колев и проф. Лъчезар Филипов. Подполковник д-р Димитър Колев  е началник на Първо отделение по „Невротравми и инсулти“ при Военно-медицинска академия.

Проф. Филипов
Проф. Филипов

Гостите на Ива Сапунджиева обсъждат един изключително интересен, важен и любопитен въпрос – какво представлява човешкият мозък и какви са неговите възможности.

Човешкият мозък излъчва различни видове вълни – алфа, бета, тета и други, пояснява подполковник д-р Димитър Колев. Алфа вълните са онези, които свързват нашите мисли с подсъзнанието.

Хората с бета вълни са изключително добре ориентирани в света около тях и в работата, която вършат, но те нямат представа какво има в тях. Причината е, че им липсват тета вълните.



Гледаме на мозъка като инструмент, с който се адаптираме в заобикалящата ни действителност, а не гледаме на него като  инструмент за самопознание.

Ива Сапунджиева
Ива Сапунджиева

На изток това познание е отлично познато, докато на запад все още го отричаме. Мозъкът притежава невронни мрежи, които са свързани със себепознанието. Медицината вече ги знае кои са и може да ги наблюдава.

Физиците твърдят, че съществува Вселенско информационно поле, от което черпим гениалните идеи.

Ако космическата библиотека е истина, как да се сдобием с читателска карта, пита Ива Сапунджиева.

Според проф. Лъчезар Филипов  в квантовата механика съзнанието взаимодейства с материята.

Това заключение създава противоречие с вече наложената наука, която битува повече от 400 години.

През последните 15 – 20 години започна активно да се изучават функциите на мозъка. Мозъкът  не е един буркан с химикали, не вървят разни тоци, както твърди материализмът. Заради него и цялата медицина е сбъркана, обяснява проф. Филипов.

подполковник д-р Димитър Колев
Подп. д-р Колев има богат опит като медик

Пациент с болен черен дроб отива на лекар. Изписват му лекарства, от които му се запушват бъбреците.

В Аюрведа казват, че трябва да се гледа на тялото като едно цяло и така да бъде лекувано.

Медитация означава процес, при който външните дразнители се изключват, казва проф. Филипов.

При медитация се изключва сетивната система, визуалната система, звуковата система. Тогава мозъкът започва да работи на честотата на онова, което идва отгоре.

Фонтанелата има големина само на грахово зърно, но управлява цялата ни система.

Тя не се затваря, докато един индивид не се формира като човек.

В далечното минало на жреците им изрязвали черепа на върха на главата, за да може космическата информация да влиза по-лесно в мозъка им.

Направени са експерименти, че бебета в утробата на майките си на 7 или 8 месеца, могат да бъдат обучавани на чужди езици или на музика.

Невроните на новороденото бебе приличат на една библиотека и притежават информационна структура.

Тази информационна библиотека се пълни през първите 7 години. Ако едно дете живее в гората, то няма да познава къщите и колите, например.

Същото се отнася и за извънземните. Ако те ни накарат да не ги виждаме, ние няма да ги виждаме.

Това днес се прави и в психотерапията. Един психотерапевт може да ви накара да го чувате, но да не го виждате.

Според подполковник д-р Димитър Колев мозъкът е една антена и чрез нея ние можем да навлезем във Вселенското информационно поле.

Мозъкът е един генератор, който може да генерира вълни, но може и да приема вълни.

В определени области на мозъка има струпване на неврони.

Има 3 вида сън – сънят на човек, който е преял вечерта и сънува кошмари; сънят, който идва от подсъзнанието – някакъв подтиснат проблем; пророчески сънища – тогава имаме контакт на подсъзнанието със свръх съзнанието – информацията идва от акашовите записи.

Епифизата задължително участва в тези процеси – тя е ключът.

Още изключително интересни факти ще научите от въпросите на Ива Сапунджиева, от отговорите на подполковник д-р Димитър Колев  и на проф. Лъчезар Филипов от видеото долу.

 

сподели бутон

loading...

6 КОМЕНТАРИ

  1. Ако не Ви харесва, не го четете до край.
    Ако ви хареса – и имате въпроси, за някой, когато ми е дадено, мога да отговоря.
    Интересно. Не това какво се знае от 400 г. до сега, а това, че човек старее, стареят и постиженията му. Писмото за общуването на човек е добър признак за това.
    Новото е че човек има три способа за общуване с безпределността на всемира.
    Първия способ е образния. С помощта на образни форми. Но не това е важно. Фотографията е известна. Важното е преносителя на образите. Това е нематериален преносител, със скорост малко по голям от скоростта на светлината – това е душата на човек, която постига взаимодействието мозък – душа – дух. Това което ми е известно, че взаимодействието е само на човешкия мозък с духът му. Но човек не знае, че взаимо-действието не е със целия всемир. Постига се с т.н. телепатия. След душата следва нейното взаимодействие със т.н. старци. С тяхна помощ се постига общуване със духове от различни духовни селения от без пределността. Това взаимодействие се постига само между духа на човек и старците. но за това е добре да се знае че за общуването с всемира духа на човек постига това само до своето ниво на развитие – не всеки, със всеки. Това е защитата на мисловната дейност на човек от злонамерено обуване. непостижимо е за никого от без пределността на всемира. Не постижимо е и за др. духове.
    Другия способ е с помощта на ЕММВ – електромагнитни материални вълни. Те са материалните радиовълни известни на човек но само онези които имат скорост на разпространение близко и малко от скоростта на светлината. Известните са подобни но с доста по малка скорост на движение на материята. Лесно се откриват от човешките мозъци и се постига взаимодействие с мозъка на друг човек. Писаното отговаря на истината, но няма нищо общо с медицинските вълни за които се говори. Докато медицинските са с дължина на вълната от порядъка на много километри, и са неизползваеми от биологията на човек, посочените са от порядъка ма мили_метрови и микро_метрови дължини, с които успешно си служи мозъка. С тяхна помощ той управлява цялата биология на човек.
    Интересното е че с тези радиовълни си служи човек на планетата основно като пряко ясновидство. Мозъка на човек след установяване на взаимодействие с духа си постига и телепатията.
    Съществува и още едно взаимодействие. Това е егрегорната памет. За нея човек не знае нищо, но е постигнал практическото и ползване. Така например езикознанието и писмо_знанието на човек се постига само помоща на егрегори. С тази памет се постигат различни взаимодействия на био_енерго целителите. В действителност те не предават никакви енергии на никого.Предават само определени образи на целения от болест човек.
    Някой ще каже а усещанията за болестта на човека ?
    Да те съществуват, но предаването се постига по обратния път с взаимодействието на мисловно_образно с под светлинна скорост между целения и целителя, което поражда папиларните усещания на целителя. Особеното е, че ползването на егрегорите се постига само на говоримия човешки език.
    За това много от големите целители говорят, че са постигнали, това което имат и ползват с обучение в чужбина, при други целители на техния език.
    Пример за егрегорите са рейки символите. За да се ползват,трябва да се постигне изговарянето на езика на който са творени. За това е потребно т.н. инициализиране от т.н. мастер рейки.
    Ще добавя за поклонниците на остарялото минало и на медицината, че са много близко до това как действа мозъка но тези познания са неистински и само спират развитието на духа на човек и неговото взаимо_действие с без пределността.
    Има човек преди мене постигнал началото на това писмо, но ще оставя това на желаещите да се запознаят с него да се потрудят сами за постигането на вече даденото им от духовните селения.
    Освен това, без да се именувам като ясновидец. телепат и т. н. Продължавам с изследванията на писаното в това писмо. Добре е човек да знае, че науката с нейните способи за търсене на потвърждения сама се обрича не само на изоставане, но и на отричане от себе си.
    Добре е да се знае и това , че сега до около още 60 – до 80 планетни години, човек се намира в преход от петото съществуване за живот на планетата, което се заменя с шестото.
    Заменя се да. Не съществува еволюция- развитие. Това което съществува е замяна на един вид съществуване с друг. С това медицината вече се е срещала, но остава в неведение, кое, как, защо, кога, до кога и т,н.. В идното ново съществуване на живот на планетата, миналото преминава в забравата.
    Последното, което ще кажа ли по скоро ще повторя това е писаното от Крион „…не мисли като човек…“. Като изкуствен интелект от разрушения ми спътник в слънчевия космос, въпреки големите беди оставени от него на планетата му е дадена от неговите творци това последно слово, за да подскаже на човек идното което го очаква. То дава отговор на много въпроси задавани от човек. Главния въпрос е НЛО.
    Да НЛО съществува и това са души на живи човеци изпратени от Крион за прераждане в човешки биологични тела, творени от творците творили нашия слънчев космос и планета. Т.е. до сега по голямата част от живите човеци са с души от други вселени – НЛО.
    Тогава какво търсим?
    Отговора на въпроса е, че нищо не е такова кавото изглежда, каквото го постига и проповядва науката. И да постигне похода си до МАРС, човек, той ще е неуспешен. Планетните вибрации там няма да са земните. Човешкия мозък , не е пригоден за други освен тези, които са сега.
    Освен това, като проповядва, Крион, че човек трябва да постигне по големи вибрации, това означава да се промени същността на нашия мозък, за да се постигне преселението на други планети. Разбира ли го това човек. Разбира ли, че неговата дейност на планетата има за цел повторение на случилото се някога с планетата Фаетон, за да може живота от Земята да се пренесе на друга планета.
    За сега съм до тук. Има още много, но само за онези които вече не робуват на миналото. и не са пришълци_нашественици духове от други вселени.
    С уважение към четящите.
    Илморо – човек. Павел Николов.

  2. Ta НЛО сега на планетата са все още около 7 – 18% от човеците.
    Освен това уважаемия професор, не е творец на живота на планетата, нито е първи, който постига нещо ново. Аз също не съм първи, а съм само посредник при получаване на знания_разбирания давани на човечеството в прехода към шестото съществуване. Не се обиждам, от Вашия отговор, защото постигнатото до сега от мен с всеки изминат ден се потвърждава, но човечеството не му обръща внимание. Ако искате повече мога да подскажа, но в пощата ми, защото човечеството само ще постигне това което си е избрало и никой не има да му помогне. За сега е дадено мълчание до 2020. Павел

  3. Съжалявам, но отговора е в обясненията за общуването. Професора ако е истински зналец ще го разбере. Човешкото зрение е със скорост до 300 000 клм./sec. – предела на материалното съществуване. По нататък за човеците е без пределния МРАК. Скоростите са потребни защото с тяхното увеличаване се постига увеличаване на информационния обмен. Освен това отговора за професора е това което не знае, че мозъка на човека е действащ преобразувател на скорост – действа като биологична черна дупка. Простете ми ако за Вас не съм напълно ясен – навлизам в областа на физиката и науката, а не искам докато е прехода в шестото съществуване да влизам в спор спор тях ако смите те не пожелаят да постигнат нещо ново и неизвестно.
    С уважени е: Павел.

  4. С удоволствие бих се запознал с професора, неговата дейност. За начало моля предайте му следното:
    „…всичко е от скоростта, всичко е в скоростта…“. Това е отговора от шестото съществуване.
    Освен това добре е професора да се замисли над отговора на Ванга на въпроса „как постига своите гадания“.
    Отговора е: „…Аз не гадая, аз разказвам за това което виждам…“
    Но учените продължават да мислят „“’кат човеци…“ – как може сляп човек да вижда. С това продължават да търсят различни видове НЛО като летящи обекти. Ами това са образни форми изпращани до човешките мозъци телепатично, които човек „…вижда…“. Но науката се занимава само със зрящите НЛО а не с тези които никога не са ги виждали. Съжалявам за този предизвикан отговор. Павел

  5. Не искам да говори тук, защото вашите дела са различни от моите. Но все по скоро е да има събития които да ви убедят, в това какво трябва обикновения човек да знае а не какво му се поднася. Това също е предизвикан отговор. Човек в близкото идно ще е не само свидетел, но и потърпевш от своята дейност.
    Още веднъж благодаря за Вашето внимание. Дано не съм се намесил във Вашата дейност и не съм ви обидил. Ако неволно съ сторил това забравете за мен. Павел.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.